Jisoo simdi ne yapiyor?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Jisoo şimdi ne yapıyor?

2020'de Ji Soo KeyEast bünyesine katıldı. 2021 yılında River Where the Moon Rises adlı tarihi dizide başrolü oynayacağı açıklandı.

Kim Ji Soo oyuncu?

Kim Ji-soo (oyuncu)
Kim Ji-soo
Doğum | 24 Ekim 1972 Jeongseon County, Gangwon Province, Güney Kore
Diğer ad(lar)ı | Kim Ji-su,Yang Sung-yoon
Meslek | Oyuncu
Etkin yıllar | 1992-günümüz

Jisoo ne yaptı?

Jisoo ne yaptı?
Netizen, "Aktör Ji Soo, okul şiddetinin suçlusu" diye açıklama yapmıştı. İlk suçlayıcı gönderinin ardından, kendilerini eski lise sınıf arkadaşı olarak iddia eden diğer netizenler, Jisoo'yu cinsel saldırılarla suçladı.

Jisoo neden özür diledi?

Jisoo neden özür diledi?
Kanala, yapımcılara, oyunculara ve "River Where the Moon Rises" dizisinin setinde sessizce sıkı çalışan tüm personellere büyük zarar verdiğim için çok kötü ve suçlu hissediyorum. Dizinin benim yüzümden daha fazla zarar görmemesini umuyorum. Dizlerimin üzerine çöküp incittiğim herkesten içtenlikle özür dilerim."

Kim Ji Soo Actor zorba?

Kurban olduğu iddia edilen başka bir Okul Arkadaşı C, Jisoo yüzünden okuldaki "palyaço" olduğunu açıkladı. Durmak bilmeyen zorbalığa katlandıktan sonra, tacize daha fazla dayanamadığı için sonunda okula gitmeyi bıraktığını da söyledi. Beni popomdan ve kalçamdan tekmelerdi. Ayrıca beni çok fazla dövdü.

Jisoo hangi dilleri biliyor?

KoreceJaponcaJisoo/Diller

Kim Ji Soo nerede doğdu?

Kim Ji Soo nerede doğdu?
Sanbon-dong, Gunpo, Güney KoreJisoo / Doğum yeri

Jisoo Diziden neden ayrıldı?

Jisoo Diziden neden ayrıldı?
Aktör Ji Soo, 'River Where the Moon Rises' dizisinden ayrılmaya karar verdi. 'River Where the Moon Rises' dizisinin yeni bölümü 4 Mart'ta yayınlandı ve dizi ekibi, okul zorbalığı tartışmalarının ardından, uzun süreli düşünme ve tartışmaların sonrasında oyuncuyla yollarını ayırmaya karar verdi.

Jisoo skandalı nedir?

Aktör Kim Ji-soo (28), okulda şiddet iddiaları üzerine cinsel saldırı şüphesi altında. İkinci haberde bir netizen, Pann'da "Aktör Jisoo okulda şiddet uygulayan bir kişidir" başlıklı bir makale yayımladı ve aktörün cinsel taciz ve zorbalık iddiaları üzerine bir dizi iddia ortaya çıktı.

Jisoo kim tarafından tacize uğradı?

BLACKPINK havaalanındayken üyeleri görmek için oraya giden Filipinli BLINKler birbirlerini ezmiş, büyük bir kargaşa yaratmış. Bu kargaşanın içinde bir kişi grup üyesi Jisoo'ya dokunarak taciz etmiş, üstüne üstlük bunu marifetmiş gibi sosyal medyada paylaşmış.

Blackpink hangi dilleri biliyor?

Blackpink hangi dilleri biliyor?
İngilizce, Korece ve Japonca biliyor.

Grubun adı neden Blackpink?

Grubun adı neden Blackpink?
17 Ocak 2017'de Blackpink, hayran kulüplerinin adını açıkladı: "siyah" ve "pembe" kelimelerinin birleşimi olan "Blink". Haziran'da grup ilk bağımsız dijital single'ı "As If It's Your Last" yayınladı.

Jisoo'nun şu an ne yaptığını öğrenmek ister misiniz?

Jisoo son olarak 2021 yılında "River Where the Moon Rises" adlı tarihi dizide başrol oynayacağı açıklandı. Ancak, dizinin setinde yaşanan tartışmalar ve skandallar nedeniyle Jisoo'nun diziden ayrıldığı biliniyor. Netizenler tarafından okul zorbalığı ve cinsel saldırı iddialarıyla suçlanan Jisoo, yapılan açıklamalardan dolayı özür dileyerek projeden ayrıldı.

Kim Ji Soo, oyunculuk kariyerine 1992 yılında başlamış ve etkin olarak oyunculuk yapmaktadır. 24 Ekim 1972'de Güney Kore'nin Gangwon Province bölgesinde doğmuştur.

Jisoo'nun hangi dilleri bildiği konusunda ise Korece ve Japonca dillerini bildiği bilinmektedir.

Ayrıca, Jisoo'nun çeşitli skandallar ve suçlamalarla gündeme geldiği ve bu sebeple de diziden ayrıldığı belirtilmektedir. Kim Ji-soo, oyunculuk kariyeri boyunca birçok yapımda yer almış olsa da, son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle gündemden düşmemiştir.

Gecen Yaz Ne Yaptigini Hala Biliyorum 3?

Kinikos ne demek?

1. Konular

1. 1.263.044
  2. Mesajlar

1. 1.659.595
  3. Kullanıcılar

1. 31.275
  4. Son üye

Geri
Üst Alt