Modoratör
Yeni Üye
Joomla kurulumunun son aşaması nedir?
Joomla'yı kurduktan sonra kurulum klasörünüzü kaldırmayı unutmayın. Bu adım oldukça önemli. Bunun için Kurulum Klasörünü Kaldır butonuna tıklamanız yeterli. Son olarak FTP programınıza girin.
Hangisi indirilen Joomla kurulum dosyalarını sunucuya göndermemizi sağlar?
Hangisi indirilen Joomla kurulum dosyalarını sunucuya göndermemizi sağlar?
İndirilen Joomla! kurulum paketini sunucuya taşıyın. Joomla! 3.x dosyalarını sunucunuza aktarmak için bir FTP İstemcisi kullanın (FileZilla açık kaynak kodlu, popüler bir dosya transfer FTP aracıdır).
Joomla web sitesi nasıl yapılır?
Joomla web sitesi nasıl yapılır?
Joomla Kurulumu Nasıl Yapılır? Site yapmak İçin Gereken Her Şey
- Joomla'yı Elle Kurmak. Bir MySQL veri tabanı ve kullanıcısı yaratın. En güncel Joomla versiyonunu indirin. Joomla arşivini karşıya yükleyin ve dosyaları çıkarın.
- Joomla'yı Otomatik Yükleyici ile Kurmak. Otomatik Yükleyici'ye Erişin. Joomla CMS'yi Bulun.
- Sonuç
Joomla Root nedir?
Joomla, bir web sitesi yapmak için kullanabileceğiniz en iyi CMS platformlarından biridir. Bir içerik yönetim sistemi (İng.) olarak, yayımlarınızı yönetmek ve kolaylıkla sayfa yaratmak için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Bugün itibariyle, mevcut olan en iyi WordPress alternatiflerinden biri olarak görülmektedir.
Joomla ile neler yapabilirim?
Joomla ile neler yapabilirim?
Joomla! web siteleri, bloglar ve güçlü çevrimiçi uygulamalar oluşturabileceğiniz bir içerik yönetim sistemidir (İYS). Kolay kullanımı ve genişletilebilir olması dahil olmak üzere birçok özelliği ile Joomla! en fazla tutulan web sitesi, portal yazılımlarından biridir.
Joomla kimin?
Joomla kimin?
Joomla! bugüne kadar 1 terabayt ziyaretçi trafiğine dayanabilen ilk bağımsız özgür içerik yönetim sistemidir….Joomla!
Joomla! yönetim paneli
Geliştirici(ler) | Joomla!® Proje Ekibi
Güncel sürüm | 4.0.4 ve 3.10.3 / 26 Ekim 2021
İşletim sistemi | Çapraz platform yazılımları
Boyut | 25.4 MB ve 13.3 MB (sıkıştırılmış)
Joomla nın kelime anlamı nedir?
Joomla! ismi Swahili dilindeki "hep beraber" veya "bir bütün olarak" anlamlarındaki "jumla" kelimesinden gelmektedir.
Joomla ne zaman kuruldu?
Joomla ne zaman kuruldu?
Joomla projesi 2005 yılında Londra'daki Linux ve Açık Kaynak Ödülleri'nde "En İyi Linux / Açık Kaynak Projesi" ni kazandı. Daha fazla bilgi. 8000'in üzerinde eklentinin bulunduğu "Joomla Eklenti Dizini" hayata geçirildi.
Joomla ne ile yazılmıştır?
Joomla ne ile yazılmıştır?
Metin, görsel, pdf, video ve ses dosyası gibi her tür dökümanı internet erişimi olan her yerden, dilediğiniz anda, hiç bir teknik beceri gerektirmeden yayınlamanızı sağlar. PHP ile yazılmıştır ve içeriğinizin depolanması için MySQL veritabanını kullanmaktadır.