Kac tane takdir alinca onur belgesi alinir?

Toyota OTV tesvikli fiyat ne demek?

MPPT ve PWM farki nedir?

<

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Kaç tane takdir alınca onur belgesi alınır?

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

Lisede onur belgesi ne?

Lisede onur belgesi ne?
Onur belgesi, öğrencinin ödül ve disiplin kurulu not şartına bağlı kalmadan yer aldığı sosyal etkinlikler ve sergilediği davranışlara bakılarak okul yönetimince verilir. Onur belgesi ilköğretim ve lise öğrencilerine başarıları karşılığında verilen bir belgedir.

Ortaokul Başarı Belgesi nasıl alınır?

Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Takdirname alanlar "Üstün Başarı",5. Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Teşekkür ya da dönemlerin herhangi birinden veya bir kaçından takdirname, diğerlerinden teşekkür alanlar "Başarı" belgesi ile ödüllendirilir.

2 dönem üst üste onur belgesi alınır mı?

2 dönem üst üste onur belgesi alınır mı?
Eğer öğrenci 3 eğitim dönemi üst üste Takdir Belgesi almış ise Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanır. Yani ortalamanız 84,99'un altında ise, üstün başarı belgesi almaya hak kazanamazsınız.

Başarı belgesi neye göre verilir?

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir. (2) Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilere okulun iftihar listesinde yer verilir.

Başarı belgesi kaç puanla alınır?

Başarı belgesi kaç puanla alınır?
70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılı dönemleri boyunca takdir belgesi almış olanlar da üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.

Onur belgesi üst üste alınır mı?

5 gün devamsızlık yapan onur belgesi alabilir mi?

5 gün devamsızlık yapan onur belgesi alabilir mi?
Buna göre, 5 gün devamsızlık yapan öğrenci, takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanamayacak. Ayrıca devamsızlık süresi 10 günü, toplamda ise 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılacak.

<
Merhaba! Takdir ve onur belgelerinin alınması ile ilgili ayrıntılı bilgiler verilmiş. Özetle:

- **Takdir Belgesi:** 85,00 ve daha yüksek not alan öğrencilere verilir.
- **Onur Belgesi:** Sadece ilköğretim ve lise öğrencilerine verilen bir belgedir. Öğrencinin başarıları, sosyal etkinliklere katılımı ve sergilediği davranışlar göz önünde bulundurularak okul yönetimi tarafından verilir.
- **Üstün Başarı Belgesi:** Ortaokulda üst üste takdirname alanlar veya 3 eğitim dönemi boyunca takdir belgesi alanlar bu belgeyi alabilirler.
- **Başarı Belgesi:** 70,00-84,99 arasındaki notlara sahip öğrencilere teşekkür belgesi, 85,00 ve üstü notlara sahip öğrencilere takdir belgesi verilir. Üstün başarı belgesi, en az 3 öğretim yılı boyunca takdir belgesi alan öğrencilere verilir.
- **Devamsızlık:** 5 gün devamsızlık yapan bir öğrenci, takdir veya teşekkür belgesi alamaz ve devamsızlık sorunu yaşayan öğrencilerin başarıları etkilenir. Toplamda 30 günü aşan devamsızlık durumunda öğrenci başarısız sayılır.

Eğer bu konuda daha fazla bilgi veya başka bir sorunuz varsa, sormaktan çekinmeyin!

Toyota OTV tesvikli fiyat ne demek?

MPPT ve PWM farki nedir?

Geri
Üst Alt