Son Konular

Kaderimin Oyunu senaristi kim?

Ilkokullarda beden egitimi dersine kim girecek 2022?

Beyaz ceket giymek ne anlama gelir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-155

Kaderimin Oyunu senaristi kim?

Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı, Yapımını NGM Medya'nın üstlendiği 'Kaderimin Oyunu'nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

Kaderimin Oyunu hikayesi nedir?

Genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren, tüm yoksunluğuna rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adayan, onlara hem anne hem de baba olan Asiye'nin hayatı, gözünden sakındığı kızı Nergis'in başına gelen felaketle tepetaklak olur.
Kaderimin Oyunu söz müzik kime ait?​
Sözü ve müziği Ender Gündüzlü ve Ümit Sergin'e , aranjesi ise Metin Arıgül ait olan şarkıyı, güçlü sesi ve usta yorumu ile Derya Uluğ seslendirdi.

Emre Kabakuşak kim?

Emre Kabakuşak kim?
Yönetmen, Oyuncu Sinema ve dizi film yönetmeni, oyuncu. 8 Mart 1982, Pınarhisar / Kırklareli doğumlu. Üniversite mezunu. Sonuncuları Nerdesin Birader (2017), Sen Anlat Karadeniz (2018), Sefirin Kızı (2019) olmak üzere şimdiye dek birçok dizinin yönetmenliğini yaptı.

Kaderimin Oyunu nereden uyarlama?

Kaderimin Oyunu nereden uyarlama?
Kaderimin Oyunu dizisinin uyarlama olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Dizinin senaryosu Gül Abus Semerci tarafından yazılmıştır.

Kaderimin Oyunu Zuhal kimdir?

Kaderimin Oyunu dizisinin oyuncuları arasında Esengül Aypek yer alıyor. Esengül Aypek dizide Zuhal'ı canlandırıyor.

Kaderimin Oyunu dizi final mi?

Dizinin Mart ayının sonunda final yapacağı iddiasına ilişkin dizinin yapım şirketi NGM Media'dan açıklama yapıldı. Yapım şirketinden yapılan açıklamada; "Bazı internet sitelerinde dizimizle ilgili yayınlanan haberler gerçek dışıdır.
Kaderimin Oyunu 5 bölüm yayınlandı mı?​
Bölümüyle 18 Mart Cuma Saat 20:00'da Star'da!

Kaderimin Oyunu Dizisi Uyarlama mı?

Kaderimin Oyunu Dizisi Uyarlama mı?

Kaderimin Oyunu kaldırıldı mı?

Kaderimin Oyunu kaldırıldı mı?
Yapım şirketinden yapılan açıklamada; "Bazı internet sitelerinde dizimizle ilgili yayınlanan haberler gerçek dışıdır. Kaderimin Oyunu dizimiz yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de Star Tv ekranlarında devam etmektedir" denildi.

Kaderimin oyunundaki Zuhal hangi dizilerde oynadı?

29 yaşında olan Aypek, oyunculuk kariyerindeki ilk profesyonel deneyimini ise Beni Affet dizisi ile yaşadı. Beni Affet dizisinde bir süre rol aldıktan sonra ise 2017 senesinde Esaretim Sensin adlı dizide yer aldı. Bütün bunların yanında ayrıca Sessiz Terapi adında ki filmde Selen karakterini canlandırmıştır.

"Kaderimin Oyunu" dizisinin senaristi Gül Abus Semerci'dir. Dizinin hikayesi, Asiye adındaki bir annenin yaşamından yola çıkarak Nergis adındaki kızının başına gelen felaketle şekillenmektedir. Şarkının söz ve müziği Ender Gündüzlü ve Ümit Sergin'e aittir, aranjesi ise Metin Arıgül tarafından yapılmıştır ve Derya Uluğ tarafından seslendirilmiştir.

Dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak, Türkiye doğumlu bir yönetmen ve oyuncudur. Daha önce "Nerdesin Birader" (2017), "Sen Anlat Karadeniz" (2018), "Sefirin Kızı" (2019) gibi projelerde yönetmenlik yapmıştır.

"Kaderimin Oyunu" adlı dizi, uyarlama olup olmadığı konusunda resmi bir bilgi bulunmamaktadır ve senaryo Gül Abus Semerci tarafından yazılmıştır. Dizide Zuhal karakterini Esengül Aypek canlandırmaktadır.

Dizinin final yapacağı iddiaları yapımcı şirket tarafından yalanlanmış olup, devam edeceği belirtilmiştir. Kaderimin Oyunu yeni bölümleriyle Star TV'de yayınlanmaya devam edecektir.

Esengül Aypek, ilk profesyonel deneyimini "Beni Affet" dizisi ile yaşamış ve daha sonra "Esaretim Sensin" ve "Sessiz Terapi" gibi yapımlarda rol almıştır. Şu anda "Kaderimin Oyunu" dizisinde Zuhal karakterine hayat vermektedir.

Geri
Üst Alt