Son Konular

Kahramanmaraş'ta YKS Adaylarına Ücretsiz Taşıma Kolaylığı Sağlanıyor!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
white.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 21-22 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan öğrencilere ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacak. Belediye tarafından yapılan duyuruya göre, ücretsiz ulaşım hizmeti belediye ve özel halk otobüslerinde geçerli olacak.

Üniversite sınavına katılacak adaylar, sınav günlerinde geçerli olan belgelerini göstererek toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecekler. Uygulamadan faydalanmak isteyen öğrencilerin ulaşım kartlarını cihaza okutmalarına gerek olmayacak, sadece sınav katılım belgelerini ibraz etmeleri yeterli olacak. Bu sayede sınav stresiyle uğraşan gençler, ulaşım konusunda bir endişe yaşamayacaklar.

"Unutulmaz 149-0 Futbol Şoku: Tarihin En Büyük Skor Farkı!"

Benzer Konular

Gaziantep'te 21-22 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için özel bir uygulama hayata geçiriliyor. GAZİRAY, tramvay ve turuncu otobüs hatları, sınav günlerinde ücretsiz olacak. Gaziantep Belediyesi, sınava girecek öğrencilerin sınav merkezlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Kayseri'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan öğrenciler için müjdeli bir haber var: Toplu taşıma ücretsiz! Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 21-22 Haziran tarihlerinde sınava girecek öğrencilerin sınav giriş belgelerini göstermeleri halinde toplu taşımayı ücretsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
İBB duyurdu: LGS gününde İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz 15 Haziran Pazar günü İstanbul’da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı kapsamında, sınavda görevli personel ile sınava katılacak öğrenciler toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilecek. İstanbul Büyükşehir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
Türkiye'de demokrasi ve milli birlik günü olarak kutlanan 15 Temmuz, her yıl çeşitli etkinliklerle anılmakta ve birçok şehirde bu özel güne yönelik farklı uygulamalar hayata geçirilmektedir. 15 Temmuz 2025 tarihinde de, toplu taşımada ücretsiz ulaşım uygulaması gündemde. Peki, 2025 yılında bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Özel halk otobüsleri kime ait? Bugün yalnızca kent içi toplu taşıma hizmeti sunan İETT, otobüs, tramvay ve tünel işletmeciliğinin yanında özel halk otobüsleri ve İstanbul Ulaşım A.Ş.’nin yönetim, işletme ve denetiminden sorumludur. EGO otobüsleri bayramda ücretsiz mi? EGO Genel Müdürlüğü...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.432
  3. Kullanıcılar

1. 31.749
  4. Son üye

Geri