Son Konular

Kal benim icin ne zaman cikti?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Kal benim için ne zaman çıktı?

2004Kal Benim İçin / Çıkış tarihi

Kal benim için kim yazdı?

İbrahim TatlısesKal Benim İçin / Sanatçıİbrahim Tatlıses ya da asıl adıyla İbrahim Tatlı, Türk şarkıcı, yapımcı, oyuncu, yönetmen, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Vikipedi

Kal benim için kimler söyledi?

Kal benim için kimler söyledi?
Simge Sağın – Kal Benim İçin – YouTube.

Aramam şarkı sözü kime ait?

Tatlıses imzalı 'Aramam', Yıldız Tilbe'ye ait 'Ben de İnsanım' ve Nazan Öncel tarafından hazırlanan 'Tamam Aşkım' şarkılarının büyük ses getirmesi bekleniyor.

Tamam aşkım kimin?

İbrahim TatlısesTamam Aşkım / Sanatçı

Iç benim için kim söylüyor?

Iç benim için kim söylüyor?
eve giderken beyaz peynir alınacak, rakı zaten vardı. sabahleyin de iş için bir yalan uydurduk muydu, tamamdır. bu güzel sözlük yazarının şu anda dinlediği orhan gencebay şarkısıdır.

Simge sağ kimdir?

Simge Sağın 8 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Türk şarkıcı. 2010'ların başında yayımladığı şarkılarla Türk pop müziği sahnesinde yer almaya başlasa da asıl çıkışını 2015'te radyo ve televizyonlarda çok çalınarak liste başı olan "Miş Miş" şarkısı ile gerçekleştirdi.

Aramam sormam bir daha kim söylüyor?

İbrahim Tatlıses Aramam Sormam Bir Daha dinle!

Aramam sormam şarkısını kim söylüyor?

Aramam sormam şarkısını kim söylüyor?
İbrahim Tatlıses & Melek Mosso – ARAMAM – YouTube.

Ibrahim tatlıses nereli ve kaç yaşında?

69 yaşında olan İbrahim Tatlıses 1952 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gözlerini açmıştır. Kürt asıllı bir anne ile Arap asıllı bir babanın çocuğudur. Gerçek soyadı Tatlı olan İbrahim Tatlıses, daha sonra Tatlıses soy ismini almıştır. Gençlik döneminde inşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalışmaktaydı.

Simge Sağın memleketi neresi?

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981'de Kurtuluş, Şişli'de Arnavut bir anne ile Amasyalı bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi.

Simge kimin solisti?

Simge kimin solisti?
Konservatuvara girdiği ilk yıl Zeynep Dizdar'a geri vokallik yapmaya başladı. Dizdar ile iki yıl çalıştıktan sonra dört yıl ise Gülşen'e vokalistlik yaptı. Ardından Yaşar ve Serdar Ortaç'ın gerisinde de sahne aldı. Geri vokallik kariyerinin son döneminde tek başına çeşitli mekânlarda şarkı söylemeye başladı.

Venesa DOCI kim?

2005 yılının Eylül ayında dünyaya gelen Venesa Doci aslen Kosova, Priştine nüfusuna kayıtlı, burcu ise Başak'tır. Geçmiş yıllarda ülkesi Kosova'da katıldığı KOSOVE SHOW isimli bir programda İbrahim Tatlıses'in seslendirdiği Aramam isimli şarkıyı söylemiştir.

İbrahim Tatlıses hangi aşiretten?

İbrahim Tatlıses, önceki konuşmalarında Arap bir babadan ve Kürt bir anneden doğduğunu söylese de, kardeşi Hüseyin Tatlı şunları söyledi: "Büyükbabam Güney Kürdistan'dan Urfa'ya göç etmiş. Yani, baba tarafımız aslen Güney Kürdistanlı, anne tarafımız ise Urfalı. Yani aslında aslen buralıyız."

Coskun sabah kac yasında?

Coskun sabah kac yasında?
69 yaşında (16 Ekim 1952)Coşkun Sabah / Yaş

Kal şarkısı, 2004 yılında İbrahim Tatlıses tarafından seslendirilmiştir. Sözleri Mehmet Teoman'a, müziği ise Ümit Sayın'a aittir. Kal şarkısının sözleri duygusal ve romantik bir temaya sahiptir.

İbrahim Tatlıses, Türk müzik endüstrisinin önemli isimlerinden biridir. Şarkıcılığın yanı sıra yapımcı, oyuncu, yönetmen, televizyon programcısı ve iş adamı olarak da tanınmaktadır. Müzik kariyerinin yanı sıra farklı sektörlere yaptığı yatırımlarla da dikkat çeken İbrahim Tatlıses'in şarkıları geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Simge Sağın, Türk pop müziğinin başarılı ve sevilen isimlerinden biridir. 2010'ların başında çıkış yapan Simge Sağın, özellikle "Miş Miş" şarkısı ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Kendine özgü tarzı ve sesiyle müzikseverlerin beğenisini kazanan Simge Sağın, Türk müzik endüstrisinde önemli bir yere sahiptir.

Aramam şarkısı İbrahim Tatlıses ve Melek Mosso tarafından seslendirilmiştir. Şarkının sözleri duygusal bir içeriğe sahiptir ve dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatmaktadır.

İbrahim Tatlıses, 1952 yılında Şanlıurfa'da doğmuştur ve şu anda 69 yaşındadır. Kürt asıllı bir anne ile Arap asıllı bir babanın çocuğu olan İbrahim Tatlıses'in gerçek soyadı Tatlı'dır, ancak daha sonra Tatlıses soyadını almıştır.

Simge Sağın ise 8 Ağustos 1981'de İstanbul'da doğmuştur. Kurtuluş, Şişli'de, Arnavut bir anne ile Amasyalı bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

İbrahim Tatlıses'in kökeni hakkında ise farklı açıklamalar bulunmaktadır. Kendisi önceki konuşmalarında Arap bir babadan ve Kürt bir anneden doğduğunu ifade etmiştir, ancak kardeşi Hüseyin Tatlı'ya göre büyükbabaları Güney Kürdistan'dan Urfa'ya göç etmiştir, yani baba tarafından Güney Kürdistanlı, anne tarafından ise Urfalıdırlar.

Coşkun Sabah ise 16 Ekim 1952 doğumlu olup şu anda 69 yaşındadır. Türk müzik endüstrisinde uzun yıllardır başarılı bir kariyere sahip olan Coşkun Sabah, geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Kreatin tek basina kullanilir mi?

Raif bey hangi romanin kahramani?

1. Konular

1. 1.282.187
  2. Mesajlar

1. 1.681.820
  3. Kullanıcılar

1. 32.006
  4. Son üye

Geri
Üst Alt