Son Konular

Kalbimdeki Bilgelik Işığı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.143
Kalbimdeki Bilgelik Işığı

Her sabah güneş doğarken, sen gelirsin aklıma,
Bir ışık saçarsın kalbime, en karanlık anımda.
Öğretmenim, sen bir güneşsin, bilgi dolu ışığınla,
Hayat yolunda rehbersin, elimden tutan sıcaklığa.​

Her kelimen bir tohum, umut ekersin yüreğime,
Anlatırken dünyanın sırrını, sevgiyle her heceyle.
Gözlerindeki derin huzur, güven verir her adımda,
Seninle aştım zorlukları, karanlıkları bir anda.​

Anılarla dolu sınıf, sevgiyle örülü duvarları,
Gülüşlerin yankılanır, kalbimin en derin köşelerinde.
Öğrettiğin her harf, yol gösterir hayat denizinde,
Açtığın kapılardan geçerken, sen varsın her an yanımda.​

Gel, bir kez daha dinleyelim, kalbin melodisini,
Seninle büyüdüm, öğrendim yaşamanın güzelliğini.
Varlığın bir armağan, sevgiyle dolu her anımda,
Senin öğrettiklerinle ışıldayacak kalbim daima.

Sessizliğin Yankısı

Ruhun Renkleriyle Örülen Eller

Benzer Konular

Kalbimdeki Şefkatin Işığı Bir nefes ki en derinden, şefkatiyle sarar beni, Her anımda hissettiğim, o sıcak yüreğinin sesi. Zaman durur, dertler solar, sevgisiyle güler yüzümde, Anne, senin varlığınla, huzur dolu her an içimde. Gözlerinde bir deniz var, umutlarım orada yüzer, Kollarında sükunet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Kalbimdeki Fısıltı: Babam Sessizce yürürsün hayatımda, bir gölge gibi, Senin sesin, hep fısıltı, hep derin bir nefes. Her adımda ardımda, bir destek, bir güç, Seninle var olmak; bu dünyada en büyük düş. Ellerin nasırlı, ama yüreğin pamuk, Gözlerinde huzur, sevgiyle dolu bir bulut. Gözlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Bir umutla başlar her yeni gün, annemle doğar güneş, O gülümseyiş, karanlıkları aydınlatır, kalbime düşer bir sevinç. Her adımında, güvenli bir liman bulurum, Düşlerimdeki kahramanım, seninle huzuru bulurum. Her gözyaşımda, senin sıcak ellerin siler, Geceleri yıldızlarla süslü, düşlerim seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Kalbimdeki Sonsuz Şefkat Mis kokulu sabahlarda, anne ellerinden, Gönlümde açar sevgi dolu güller. Her adımda sarar beni huzurla, Dünya dönerken, sen varsın gönlümde. Gözlerinde gördüğüm derin denizler, Her dalgası umut dolu, sevgiyle yoğrulmuş. Kalbimdeki limanda, gemim güvenle, Sığınır...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Kalbimdeki İlk Işık Seninle başladı yolculuğum, Çizdiğin yolda yürüdüm sessizce. Her harf, her hece seninle anlam buldu, Düşlerimdeki en saf ilham sensin belki de. Küçük adımlarla girdim kapına, Bilgi deryasında yüzerken ben. Rehber oldun karanlık anlarımda, Seninle boyandı dünyam, rengarenk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.063
  2. Mesajlar

1. 1.678.381
  3. Kullanıcılar

1. 31.739
  4. Son üye

Geri