Son Konular

Kalbimdeki Kahraman: Babam

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.775
Kalbimdeki Kahraman: Babam

Gecenin sessizliğinde bir yıldız gibi,
Parlayan ışığınla bana yol gösterdin.

Seninle büyüdü içimdeki sevda,
Her adımda kalbim sana minnettar.

Yüreğinin derin okyanusunda,
Bulduğum huzur, ebedi bir armağan.

Zamanın ötesinde süren bu bağ,
Seninle atan kalbimdeki sonsuz aşk.

İlk Adımlar, İlk Heyecanlar

Babamın Ellerinden Dökülen Sessiz Şarkılar

Benzer Konular

Kalbimdeki Mektuplar Bir baba olarak sana, sevgili oğlum, Her dörtlükte gizli, kalbimin sesi. Her sabah uyandığında bir umut gibisin, Gece yıldızlarında parlayan bir heves. Seninle büyüyen bu sevda, bir çiçek misali, Dikeni de var elbet, ama gül kokulu. Birlikte yürüdüğümüz yollar, anılarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Kalbimdeki Güçlü Liman: Babam Seninle büyüdüm, öğrendim sevgiyi, Her adımda hissettim güvenli ellerini. Rüzgar estiğinde sığındım gölgende, Babam, kalbimde güçlü bir liman gibi. Gözlerinde bir sevda, bin umut, Her düşümde seninle buldum cesareti. Yağmurlar yağsa da, birlikteydik hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Kalbimdeki Fısıltı: Babam Sessizce yürürsün hayatımda, bir gölge gibi, Senin sesin, hep fısıltı, hep derin bir nefes. Her adımda ardımda, bir destek, bir güç, Seninle var olmak; bu dünyada en büyük düş. Ellerin nasırlı, ama yüreğin pamuk, Gözlerinde huzur, sevgiyle dolu bir bulut. Gözlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kalbimdeki Bilgelik Işığı Her sabah güneş doğarken, sen gelirsin aklıma, Bir ışık saçarsın kalbime, en karanlık anımda. Öğretmenim, sen bir güneşsin, bilgi dolu ışığınla, Hayat yolunda rehbersin, elimden tutan sıcaklığa. Her kelimen bir tohum, umut ekersin yüreğime, Anlatırken dünyanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Gölgedeki Kahraman: Babam Bir çınar gölgesinde sessizce duran, Her daim yanı başımda, ama görünmeyen. Kelimelerle anlatmak ne zor babamı, Bir bakışıyla dünyaları veren. Gecenin karanlığında uykusuz geçen saatler, Yorgun ellerinde saklı sessiz zaferler. Bir tebessüm, bir dokunuş, hepsi değer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.030
  2. Mesajlar

1. 1.678.318
  3. Kullanıcılar

1. 31.736
  4. Son üye

Geri