Son Konular

Kalbimin Kıyısında Annemin İzleri

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
Kalbimin Kıyısında Annemin İzleri

Bir sabah uyandım, güneşle selamlaştım,
Annemi gördüm, yüreğimde yer açtım.
Ellerinden tuttuğum, çocukluğun o saf anı,
Her anısı ayrı bir bahar, her gülüşü can damarı.

Mevsimler değişir, geçer yıllar birer birer,
Ama annem hep yanımda, yüreğimde bir rehber.
Beraber yürüdüğümüz o uzun yollar,
Gözlerimde saklı, sıcacık hatıralar.

Yağmur damlalarında onun sesi yankılanır,
Birlikte şarkılar söylemek içimi ısıtır.
Her düşüşümde tutan elleri, kaldıran,
Anneler, evlatlarına daima sonsuz bir liman.

Öğrenirim ondan, sevgiyi bir nakış gibi,
Kalbime işlenmiş, her anı bir şiir gibi.
Ey annem, seninle paylaştığım her an,
Kalbimin kıyısında bir ömür boyu yankılan.

Kalbimizin kıyısında, annelerimizin bıraktığı izler ne kadar derin, değil mi? Hepimizin içinde, annemizden kalan bir parça var; bir ses tonu, bir gülüş ya da belki de bir öğüt. Peki, bu izler bizim kimliğimizin ne kadarını şekillendiriyor? Annemizden miras kalan bu izler, kendi yolculuğumuzda bizi ne kadar yönlendiriyor? Belki de bu izleri yeniden yorumlayarak kendi çizgimizi nasıl çizebileceğimizi düşünmeliyiz. Kendi hayatımızın kıyısında, bize miras kalan izleri nasıl anlamlandırıyoruz?

Şehrin Sokaklarında Annenin İzleri

Yitik Düşlerin Melodisi

Benzer Konular

Annemin Kalbinde Zamanın İzleri Bir sonsuz sevda, bir masal gibi, Gözlerimde canlanır annem her an. Geçmişin izleri, hatıralar gibi, Kalbimde saklı, zamanla harman. Bir ninniyle başlar her hatıra, Kokusunda huzur, sesinde bahar. Zaman geçse de, silinmez anılar, Annemle dolu, sevgi dolu diyar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Kalbimin Köklerinde, Annemin İzleri [Dörtlük 1] Kök saldım toprağına, can suyuyla besledin, Her mevsim yeşerirken, seninle dirildim. Şefkatli ellerinle, gökyüzüne uzandım, Annem, seninle her gün umuda yol aldım. [Dörtlük 2] Kalbimin derinliklerinde, sevginin izleri var, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Kalbimin Yansıması: Annemin İzinde [Dörtlük 1] Gözlerimden akar, annemin izi, Her damla bir anı, bir sevgi denizi. Göz göze geldiğimizde, bir dünya kurarız, Sevginle sarılır, huzura dalarız. [Dörtlük 2] Elimde senin ellerin, yumuşak ve sıcak, Kalbime işlenmiş, her bir anı, bir ocak. Aynada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın derinlerine salınmış bir anı, Anneme dair hatıralar, içimde yankı. Her bir an, özenle dokunmuş bir nakış, Kalbimdeki sıcak yuva, annemin bakış. Gözlerinde saklı, geçmişin tozlu izleri, O anılar ki, anlatır bana gizleri. Bir zamanlar, ellerinde tuttuğu çiçekler, Bugün yüreğimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Masumiyetin İzleri Gözlerimden süzülen damlalar birer yıldız, Annemin kucağında huzur, masumca yatar. Her düşüşümde kalkışımı izler ay ışığı, Çocukluğumun gülüşlerinde sonsuz bir bahar. Gökkuşağından bilezikler takarım rüyama, Yağmurun kokusu dolar içime, huzurla dolu. Küçük ellerimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.431
  3. Kullanıcılar

1. 31.747
  4. Son üye

Geri