Son Konular

Kalbimin Yansıması: Annemin İzinde

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.176
Kalbimin Yansıması: Annemin İzinde

[Dörtlük 1]
Gözlerimden akar, annemin izi,
Her damla bir anı, bir sevgi denizi.
Göz göze geldiğimizde, bir dünya kurarız,
Sevginle sarılır, huzura dalarız.​

[Dörtlük 2]
Elimde senin ellerin, yumuşak ve sıcak,
Kalbime işlenmiş, her bir anı, bir ocak.
Aynada yansır yüzümde senin suretin,
Her gülüşümde sen var, her an senin.​

[Dörtlük 3]
Her sabah uyanırım, senin sesinle,
Gönlümde çiçek açar, sevgi nefesinle.
Damarlarımda dolaşır, annenin kanı,
Sonsuz bir bağ bu, kopmaz hiç ani.​

[Dörtlük 4]
Gözlerimi kaparım, seninle dolu,
Yüreğimde bir huzur, tarifi yok, sonsuz yolu.
Geceye seninle dalarım, yıldızlar şahidim,
Annem, seninle başlar benim her yeni günüm.​

Kalbimin Köklerinde, Annemin İzleri

Zamanın İzinde, Anneyle Bir Yolculuk

Benzer Konular

Kalbimin Köklerinde, Annemin İzleri [Dörtlük 1] Kök saldım toprağına, can suyuyla besledin, Her mevsim yeşerirken, seninle dirildim. Şefkatli ellerinle, gökyüzüne uzandım, Annem, seninle her gün umuda yol aldım. [Dörtlük 2] Kalbimin derinliklerinde, sevginin izleri var, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Yüreğimin Sonsuz Mektupları Birinci Dörtlük: Rüzgarla gelen her nefeste, senin adın, Her sabahın ışığında, yüzün var. Geceleri yıldızlar, annemin sesiyle, Kalbime fısıldar, sevgi dolu. İkinci Dörtlük: Yüzümdeki tebessüm, senin mirasın, Küçük bir çocuğun hayalleri gibi. Her düşüşte elimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kalbimdeki Mektup: Babama Özlem Bir gün daha geçti sensiz, ey sevgili baba, Yıldızlar parlıyor, anılarla dolu zamanlarda. Senin sesini hatırlıyorum rüzgarın fısıltısında, Ve yüreğimde yazılı, o en güzel mektup hala. Kelimeler yetmez, anlatmaya olan özlemimi, Her dörtlük bir anı, her mısra bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Kalbimin Kıyısında Annemin İzleri Bir sabah uyandım, güneşle selamlaştım, Annemi gördüm, yüreğimde yer açtım. Ellerinden tuttuğum, çocukluğun o saf anı, Her anısı ayrı bir bahar, her gülüşü can damarı. Mevsimler değişir, geçer yıllar birer birer, Ama annem hep yanımda, yüreğimde bir rehber...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Kalbimin Sonsuz Annesi Bir bahar sabahında açarken gözlerimi, Gördüğüm ilk ışık, senin sevgi dolu yüreğindi. Her anımda, her düşüşümde, yanımdaydın, Sonsuz sevginle, yolumu aydınlatandın. Gözlerindeki umut, gecenin yıldızı gibi, Her karanlık anımda, yolumu bulmamı sağladı. Sevgin, yüreğime...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.064
  2. Mesajlar

1. 1.678.356
  3. Kullanıcılar

1. 31.740
  4. Son üye

Geri