Son Konular

Kansızlık İçin Bitkisel Destek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
kansızlığa neler iyi gelir - kansızlık bitkisel önerileri - suna dumankaya bitkisel tedavi - kansızlık





Malzemeler:

1 şişe kırmızı şarap

500 gram toz şeker

1 tatlı kaşığı karanfil

Hazırlanışı:

Şarapla toz şekeri ve karanfili bir tencerede yarım saat kısık ateşte kaynatın. Pekmez kıvamına geldiğinde cam kavanoza koyun. Her gün sabah ve akşam olmak üzere bir yemek kaşığı için
 
S

En Yararlı Nadide Bitkiler

S

Bıldırcın yumurtasınin faydalari

Benzer Konular

Sıcak şarap hangi şarapla güzel olur? Zweigelt, Trollinger, Dornfelder ve Lemberger çeşitlerinin genç kırmızı şarapları uygundur. Hatta bir Pinot noir, Merlot veya Montepulciano ile de lezzetli sıcak şaraplar hazırlanabilir. Müller-Thurgau, Silvaner, Pinot grigio ve Resling gibi beyaz sıcak...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Glühwein nasıl içilir? Genellikle kırmızı şarapla yapılır. İçine tarçın çubuğu, karanfil, yıldız anason, turunçgil kabuğu, vanilya gibi baharatlar atılır. Bazen alkol etkisini artırmak adına içine ekstra rum veya likör takviyesi yapılır. Bu şekilde hazırlanan Glühwein’lar tek içişte (shot)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
S
  • Soru Soru
sivilce maskeleri - sivilcelere bitkisel çözüm - cilt güzelliği - cilt bakımı - kadın güzellik * Portakal kabuğu: Portakalın kabuklarını rendeleyip limon suyu ile krem kıvamına gelmesini sağlayın ve sivilcelerinize sürün. 20 dakika bekletin. İyileşene kadar uygulayın. * Sivilce sorunu olanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
Salcanin Barlanmamasi icin ne yapmali? Buyursunlar… - Salçanın küflenmemesi için ilk olarak onu cam kavanozda kapağından hava girişi olmayacak şekilde saklayın. - Salça kavanozlarını kuru, serin ve mümkünse karanlık bir ortamda muhafaza edin. - Salçanın üzerine 2 parmak kadar zeytinyağı koyun. -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Salcanin Barlanmamasi icin ne yapmali? Buyursunlar… - Salçanın küflenmemesi için ilk olarak onu cam kavanozda kapağından hava girişi olmayacak şekilde saklayın. - Salça kavanozlarını kuru, serin ve mümkünse karanlık bir ortamda muhafaza edin. - Salçanın üzerine 2 parmak kadar zeytinyağı koyun. -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

    1. 1.281.070
  2. Mesajlar

    1. 1.678.379
  3. Kullanıcılar

    1. 31.743
  4. Son üye

Geri
Üst Alt