Son Konular

Karaman'da YKS Sınavına Geciken Adaylara Kapı Kapandı!

Credits
1.233.068
white.jpg

Karaman'da YKS Sınavına Geç Kalan Adaylar Sınava Alınmadı

Karaman ilinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumuna yetişemeyen adaylar maalesef sınava alınmadı.

ÖSYM tarafından düzenlenen YKS Temel Yeterlilik Testi Karaman'da gerçekleşti ve adaylar heyecanla sınav salonlarına doğru yola çıktı. Ancak, sınav saatine yetişmek için yollarda trafik sıkışıklığı yaşandı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde sınava girecek olan adaylar, saat 09.30'dan itibaren üst aramaları yapılarak sınav salonlarına alındı. Adayların aileleri ise çocuklarına başarılar dileyerek heyecanlarını gizleyemedi.

"2 Dakika Geç Kalmak Yeterli Değildi"

Kimileri koşarak yetişmeyi başarırken, bazı adaylar maalesef 2 dakikalık gecikme nedeniyle sınava alınmadı. Sınav kapıları kapanınca içeri alınmayan adaylar, görevlileri ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadılar. Sınava giremeyen adaylar üzgün bir şekilde okuldan ayrıldı. Diğer adaylar ise ter dökerken ailelerinin dışarıda bekleyişi devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Birlikte Kenetlenmek Önemlidir"

Trakya'da Ayçiçekleri Tarlaları Büyüleyici Bir Manzara Sunuyor

Benzer Konular

ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2025-YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ikinci oturumu, Konya, Afyonkarahisar, Karaman ve Aksaray'da gerçekleştiriliyor. YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) dün yapıldı ve bugün ise AYT sınavı saat 10.15'te...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanı, Konya, Afyonkarahisar, Karaman ve Aksaray'da öğrencileri sardı. Konya'da, üniversite adayları sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine akın etti. Bazı öğrenciler, sınav öncesinde aileleriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek adaylar, heyecanla sınav merkezlerine koşarken, bazıları ise geç kalmaları veya kimlik unutmaları nedeniyle endişeleniyordu. TYT bugün Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kayseri'de YKS Sınavı Heyecanı: Dakikalar İçinde Yetişen Adaylar İçin Polis Ekipleri Devrede Kayseri'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) AYT oturumuna geç kalan adaylar, polis ekipleri tarafından desteklendi. Polisler, sınava yetişmeye çalışan adayları hızla okullara götürmek için ekip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Antalya'da 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanı başladı ve adaylar sınav öncesinde oldukça heyecanlıydı. Sınavın başlamasına kısa bir süre kala, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde bulunan sınav binası önünde hareketlilik yaşandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  1. Konular

1. 1.281.268
  2. Mesajlar

1. 1.679.010
  3. Kullanıcılar

1. 31.792
  4. Son üye

Geri