- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -4
- Meslek
- Webmaster
KARGOMsende kimin?
KARGOMsende e – ticaret faaliyetleri yürüten şirketlere hizmet veren yeni nesil bir dağıtım firması. Turkuvaz Dağıtım Pazarlama Anonim Şirketi'nin 81 ilde gerçekleştirdiği dağıtım faaliyetlerinden güç alarak yola çıkan KARGOMsende, 5 bölge müdürlüğüne ve 145 dağıtım merkezine sahip.
KARGOMsende saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
Hafta içi ve Cumartesi günü 09:00 ila 18:00 arası dağıtım yapıyoruz fakat bölgesel farklılıklar ve teslimat bekleyen gönderi durumuna göre mesaimiz ileri bir saate kadar da devam edebilmektedir.
KARGOMsende güvenli mi?
KARGOMsende güvenli mi?
Tahmini varış zamanı bildirimi ile tüm gün kargo beklemeye son verir. Alıcıların ve KARGOMsende okulundan sertifikalı dağıtım sorumlularının sağlığını ve gönderilerin güvenli teslimatını önemser. Tüm operasyonu buna göre şekillenmiş, güvene dayalı hizmet anlayışı ve alıcı memnuniyeti stratejisi ile kurgulanmıştır.
Operasyon merkezinde ne demek?
Operasyon Merkezi : Kargoların Gönderici'den Alıcı'ya taşınması sırasında ilgili hat araçlarına yükleme ve boşaltma işlemlerinin yapıldığı tesisleri, İş günü : Pazar günleri dışında Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerini ifade eder.
D&R hangi kargo şirketi ile çalışıyor?
Sitemizden vermiş olduğunuz sipariş; Standart Teslimat (Yurtiçi Kargo) seçeneğinde 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde yurtiçindeki gönderimler için kargo ücretsizdir.
Sende o kargo ne zaman kuruldu?
Sende o kargo ne zaman kuruldu?
Turkuvaz Medya çatısı altında Kasım 2020'de faaliyete geçen ve bugün itibarıyla 81 ilde beş bölge müdürlüğü ve 145 dağıtım merkezi ile lojistik sektörüne yeni bir soluk getiren marka, yenilikçi teknolojisiyle dikkat çekiyor. 81 ilde canlı takip ve saat aralığı vererek teslimat yapabilen tek kargo şirketi olan firma, en …
Bireysel gönderi ne demek?
Yurtiçi Kargo Bireysel İnternet Şubesi, Yurtiçi Kargo'nun en yeni hizmetidir. Bu hizmetle bireysel müşterilerimiz; dilerse şubeye gitmeden kendi gönderilerini düzenleyebilir , adresten yaptıkları gönderilerde kredi kartı ile ödeme yapabilir, gönderilerini online olarak takip edebilir.
Gönderici ödemeli ne demek?
Gönderici Ödemeli (G.Ö) : Kargo ücretinin gönderici tarafından ödenmesidir. Şube'den yapacağınız gönderilerde kargo ücretini gönderi esnasında nakit veya kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.
Idefix hangi kargo şirketi ile çalışıyor?
Idefix hangi kargo şirketi ile çalışıyor?
Ürünleri sadece anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Bunun dışında herhangi bir kargo şirketiyle gönderilen ürünler iadesi ve ulaşım bedeli kabul edilmeyecektir.
D&R dan sipariş kaç günde gelir?
Genellikle 4-5 iş günü içinde tedarik ederler.
Sendeo Cumartesi çalışıyor mu?
Haftaiçi normal çalışma günlerinde 09:00-18:00 Cumartesi günleri 09:00 – 14:00 saatleri arasında teslimat hizmeti vermekteyiz.
Sendeo kargo ne?
Sendeo kargo ne?
ay kargo'nun yeni adı 16 ilde faaliyete başlıyorlarmış. isim fena değil, beğendim. umarım yerlerde sürünen kargo sektörüne biraz kalite getirebilirler. aygaz'ın dağıtım ağının genişliği, tecrübesi ve koç holdingin hizmet anlayışı düşünüldüğüde kısa sürede büyük başarı etmesi beklenen kargo dağıtım şirketi.
Yurtiçi kargo gönderimi nasıl yapılır?
Birimimiz iş planına göre talebinize dair bilgilendirme yapacaktır. Kargo görevlimiz adresinize gelecek, yetkili belgesini gösterip "Ambar Tesellüm" fişi vererek kargonuzu teslim alacaktır. Gönderilerinizi 18.00'e kadar Türkiye genelindeki 900'den fazla birimimizden size en yakın olanına teslim edebilirsiniz.