Kargonun dagitima ciktigini nasil anlariz?

Uygulama kimligi ne demek?

Tavandaki sarilik nasil gecer?

<

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Kargonun dağıtıma ciktigini nasil anlariz?

Kargo takipte son hareketler kısmında "Dağıtıcıya Verildi Cihet No:xxxxxx" şeklinde yazı görürseniz dağıtıma çıktığı anlamına geliyor.

Teslimata çıkarılmıştır ne demek?

Dağıtıma çıkarıldı ne demek? Kargonuzun dağıtıma çıktığı bilgisi geldiyse, paketiniz size ulaştırması için kuryeye teslim edilmiş demektir.

Kurye dağıtıma çıktı ne demek?

Kurye dağıtıma çıktı ne demek?
2 Haziran'da kurye dağıtıma çıktı olarak görünüyor. Kurye dağıtıma çıktı demek bir nevi "evden ayrılmayın bugün geleceğiz" demek, yaklaşık 1 haftadır kurye dağıtımda görünüyorsa kargonun kaybolduğunu yolda düşürüldüğünü vs…

PTT kargo dağıtım ne zaman çıkar?

PTT kargo dağıtım ne zaman çıkar?
PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

Dağıtıma çıkarıldı iade isteği ne demek?

Kargo geri gönderileceği anlamına geliyor. Şubeye gitmeden önce aramanı tavsiye ederim. Çünkü iade için şubeden çıkmış olabilir. Yasal olarak 3 gün bekletilmesi lazım daha kargo bulunduğum il'e dün gelmiş.

Dağıtıcıya verildi ne demek?

"Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:xxxx" ifadesi göründüğü gün kargo teslim edilmek üzere dağıtıma çıkmış anlamına gelir.

Sürat Kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?

Sürat Kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?
Sürat Kargo, kargonun gönderildiği şubeye kargonun çıkış yaptığı şehirde dâhil olmak üzere en yakın mesafeye kargo şubeden çıktıktan 1 iş günü sonrasında, en uzak mesafeye ise 2 iş günü içinde teslim eder.

Dağıtıma Çıktı iade ne demek?

Dağıtıma Çıktı iade ne demek?
Kargo geri gönderileceği anlamına geliyor. Şubeye gitmeden önce aramanı tavsiye ederim. Çünkü iade için şubeden çıkmış olabilir.

PTT kargo dağıtıcıya verildikten sonra ne zaman gelir?

PTT KARGO DAĞITICIYA VERİLDİKTEN SONRA NE ZAMAN GELİR? PTT kargo takip sayfasında "Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:" şeklinde açıklama görüyorsanız kargonuz gün içerisinde PTT kargo görevlisi tarafından adresinize teslim edilecektir.

<
Kargonun dağıtıma çıktığını anlamanın birkaç yolu vardır. Öncelikle kargo takip numaranızı kullanarak kargo firmasının resmi web sitesinden veya uygulamasından kargonuzu takip edebilirsiniz. Bu takipte "Dağıtıcıya Verildi" ya da benzeri bir ifade görürseniz, kargonuzun dağıtıma çıktığı anlamına gelir. Ayrıca evinizin yakınındaki kargo şubesinde de benzer bir durumla karşılaşabilirsiniz, şubeye gittiğinizde kargonuzun dağıtıma çıkarıldığını öğrenebilirsiniz.

"Teslimata çıkarılmıştır" ifadesi ise, kargonuzun dağıtıma çıkarıldığı ve teslim edileceği anlamına gelir. Bu durumda kargo firması tarafından belirtilen adrese, belirtilen saat aralığında kurye tarafından kargonuz teslim edilecektir.

Kuryenin "dağıtıma çıktığı" ifadesi de kargonun teslim edilmek üzere yolda olduğunu ifade eder. Eğer kuryenin dağıtıma çıkmasıyla ilgili bilgiler uzun süre aynı şekilde duruyorsa, kargonuzun kaybolduğu ya da teslimat sırasında bir sorun yaşandığı ihtimali de göz önünde bulundurulmalıdır.

PTT Kargo'nun dağıtımı genellikle sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar yapılmaktadır. PTT Kargo şubelerinin çalışma saatleri dahilinde, kargonuzun dağıtıma çıkma ve teslim edilme süresi belirli bir düzene sahiptir. Şubelerin çalışma saatlerine göre dağıtım saatleri değişebilir, ancak genellikle sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar dağıtım yapılır.

"Sürat Kargo dağıtıma çıktı" durumunda ise, kargonuzun genellikle 1 iş günü içerisinde en yakın mesafedeki şubelerden teslim alınabileceği veya en uzak mesafelere ise en fazla 2 iş günü içerisinde teslim edilebileceği bilinmektedir.

"Dağıtıma Çıktı iade" ifadesi ise kargonuzun geri gönderileceğini belirtir. Eğer bu durumla karşılaşırsanız, kargonuzu almadan önce kargo şubesine ulaşarak durumu netleştirmeniz önerilir.

Son olarak, PTT Kargo'nun "Dağıtıcıya Verildi" ifadesini gördüğünüzde, kargonuzun aynı gün içerisinde PTT Kargo görevlisi tarafından adresinize teslim edileceğini bilmeniz gerekmektedir. Bu durumda sabırla kargonuzun teslim edilmesini bekleyebilirsiniz.

Uygulama kimligi ne demek?

Tavandaki sarilik nasil gecer?

Geri
Üst Alt