Karnabahar Graten

S

SoruCevap

Reputation:

Karnabahar Graten Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
1 tutam maydanoz
2 yemek kaşığı süt (karnabaharı haşlamak için)
1 su bardak yoğurt
1 su bardak süt
Yarım bardak sıvı yağ
1 su bardaktan biraz az un
1 paket kabartma tozu
Kimyon
Karabiber
Tuz
Su
İsteğe nazaran üzeri için rende kaşar peyniri

Karnabahar Graten Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı yıkayıp tuzlu ve 2 yemek kaşığı sütlü suda hafif canlı kalana kadar haşlıyoruz.
Ayrı bir yerde yoğurt, süt, yağ, un, kabartma tozu, tuz ve baharatlarla orta irilikte kıyılmış maydanozu karıştırıyoruz.
Pişirme kabında karnabahar ve harcı harmanlıyoruz.
180derece ısınmış fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Karnabahar Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt