Karnabahar Graten

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Karnabahar Graten Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
1 tutam maydanoz
2 yemek kaşığı süt (karnabaharı haşlamak için)
1 su bardak yoğurt
1 su bardak süt
Yarım bardak sıvı yağ
1 su bardaktan biraz az un
1 paket kabartma tozu
Kimyon
Karabiber
Tuz
Su
İsteğe nazaran üzeri için rende kaşar peyniri

Karnabahar Graten Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı yıkayıp tuzlu ve 2 yemek kaşığı sütlü suda hafif canlı kalana kadar haşlıyoruz.
Ayrı bir yerde yoğurt, süt, yağ, un, kabartma tozu, tuz ve baharatlarla orta irilikte kıyılmış maydanozu karıştırıyoruz.
Pişirme kabında karnabahar ve harcı harmanlıyoruz.
180derece ısınmış fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Karnabahar Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Fındık Kremalı Çörek

T

Kașarlı Mantar Dolma

  1. Konular

    1. 1.280.274
  2. Mesajlar

    1. 1.677.765
  3. Kullanıcılar

    1. 31.379
  4. Son üye

Geri
Üst Alt