Modoratör
New member
Kasko yeni araba verir mi?
Kasko poliçesine ikame araç dahil ise araç sahibine tamir süresince kullanmak üzere muadil bir araç temini yapılır. İkame araç temini için belirli şartların sağlanması gerekir. Değerlendirmeler sonucunda şartları eksiksiz sağlayan kasko sahiplerine ikame araç temini yapılır.Oto360 nedir?
Oto360 nedir?– sahibinden.com Oto360 nasıl kullanılır? Verilen bilgiye göre, kullanıcılar, araç değerlemeden ekspertize, hasar sorgulamadan kredi tekliflerine, trafik sigortası ve kasko tekliflerinden araç alım-satım rehberine ve sıfır araçlarla ilgili bilgilere Oto360 platformu üzerinden kolay bir şekilde ulaşabiliyor.
Araç mahrumiyet bedeli kim öder?
Araç mahrumiyet bedeli kim öder?Hasar gören aracın onarım süresi boyunca kullanılamaması sebebiyle ortaya çıkan zarar araç mahrumiyet tazminatı ya da araçtan yoksun kalma tazminatı olarak tanımlanmaktadır. Onarım süresince kullanılamayan araçlardan dolayı kazada kusuru bulunan araç sahibi ve sürücüsü müteselsil olarak sorumludur.
Araç mahrumiyet tazminatını kim öder?
ARAÇ MAHRUMİYET TAZMİNATINDAN KİMLER SORUMLUDUR? Kazanç kaybı ve ikame araç tazminatından kazada kusurlu tarafın araç sahibi ve araç sürücüsü müteselsil olarak sorumludur.Kasko hangi durumlarda yeni araç verir?
Kasko hangi durumlarda yeni araç verir?Kaza sonrası meydana gelen hasar durumu, eksper tarafından onaylandığı ve sigorta şirketinin de şartlarına uyum sağladığında ikame araç temini yapılır. Tarafsız eksper, araçta meydana gelen hasarın emniyetli bir sürüş için engel teşkil ettiğine karar verirse ikame araç hizmeti devreye girer.
Oto 360 ücretli mi?
Oto 360 ücretli mi?Ücretsiz iptal ve değişiklik imkânı ile %100 garantili hizmet sağlıyoruz.
Aracın pert olması için yüzde kaç?
A) Aracın Pert Olması Durumu Kaza neticesinde aracın hasar görmesi sonucu, aracın onarımı için harcanacak tutarın araç sigorta / rayiç değerine yakın olması durumunda (aracın %60-70 veya daha fazla oranda hasar gördüğü durumlarda), bu araçlar "pert araç", "pert-total" olarak değerlendirilmektedir.Kasko hesaplama nasıl yapılır?
Kasko hesaplama nasıl yapılır?Kasko değeri; araç marka, model ve üretim yılı doğrultusunda belirlenir ve aracınızın ortalama piyasa değerini belirtir. Yani aracın modeli, markası ve üretim yılı, aracınızın piyasa değerinde olduğu gibi kasko sigortasının fiyatını belirlemede de doğrudan etkilidir.