Son Konular

Kaspersky Total Security nasil silinir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Kaspersky Total Security nasıl silinir?

Uygulamayı kaldırma
- Başlat ekranında Kaspersky Total Security kutucuğuna sağ tıklayarak araç çubuğunu getirin.
- Araç çubuğunda Kaldır düğmesine tıklayın.
- Açılan pencerede, listeden Kaspersky Total Security'yi seçin.
- Listenin üst kısmında Kaldır düğmesine tıklayın.

Kaspersky nasıl aktive edilir?

Kaspersky nasıl aktive edilir?
Kaspersky Internet Security'yi etkinleştirme
- Ana uygulama penceresini açın.
- Ana uygulama penceresinin en altındaki bölmede düğmesini tıklatın. Lisanslama penceresi açılır.
- Lisanslama penceresinde Dene düğmesini tıklatın.
- Deneme Sürümünü Etkinleştir penceresinden Deneme Sürümünü Etkinleştir düğmesini tıklatın.

Security nasıl silinir?

Kılavuz: Windows'tan 360 Total Security Kaldırma
- Adım 1: İlk olarak Başlat düğmesine, Denetim Masası'na ve ardından Programlar ve Özellikler'e tıklayın.
- Adım 2: 360 Total Security seçeneğini bulun, girişe çift tıklayın ve kaldırma işlemini izleyin.

Safe Kids nasıl kaldırılır?

Safe Kids nasıl kaldırılır?
Denetim masasını açmak için başlangıç ekranında Kaspersky Safe Kids kutucuğuna sağ tıklayın. Kaldır düğmesine tıklayın. Açılan penceredeki listeden Kaspersky Safe Kids'i seçin. Sil düğmesine tıklayın.

Kaspersky Nasıl Türkçe Yapılır?

Uygulama arabirim dilini değiştirme
- Ana uygulama penceresinde Ayarlar düğmesine tıklayın. Ayarlar penceresi açılır.
- Ayarlar penceresinde Genel bölümünü açın.
- Açılır Dil listesinden uygulamanın arabirimi için gerekli dili seçin.

Kaspersky abonelik nedir?

Kaspersky abonelik nedir?
Kaspersky Internet Security aboneliği, özel parametrelere (sona erme tarihi, korunan cihaz sayısı) sahip uygulamaya yönelik bir satın alma siparişidir. Kaspersky Internet Security aboneliğini hizmet sağlayıcınızdan sipariş edebilirsiniz (ISP gibi).

360 Total Security nasıl devre dışı bırakılır?

Kids nasıl kaldırılır?

Kids nasıl kaldırılır?
Kaspersky Safe Kids'i kaldırmak için:
- Ana ekranda Kaspersky Safe Kids simgesine dokunup basılı tutarak simgenin hafifçe sallanmasını bekleyin.
- simgesine dokunun.
- Uygulamayı kaldırma işlemini onaylayın.
- Ana Ekran düğmesine dokunun.

Kaspersky Safe Kids ne demek?

Kaspersky Safe Kids, My Kaspersky hesabınız üzerinden bağlanan çocuğunuz için bir uygulama ve bir ebeveyn uygulamasını içerir. Çocuğunuzun cihazındaki uygulama onun etkinliklerini düzenlemenize yardımcı olur. Mobil cihazınızdaki uygulama ile raporları görüntüleyebilir ve ayarları özelleştirebilirsiniz.

Kaspersky Total Security programını bilgisayarınızdan kaldırmak için şu adımları takip edebilirsiniz:
1. Başlat ekranında Kaspersky Total Security kutucuğuna sağ tıklayarak araç çubuğunu getirin.
2. Ardından araç çubuğunda "Kaldır" düğmesine tıklayın.
3. Açılan pencerede, listeden Kaspersky Total Security'yi seçin.
4. Kaldır düğmesine tıklayarak programı kaldırma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Kaspersky Total Security'yi etkinleştirmek için ise aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Ana uygulama penceresini açın.
2. Ana uygulama penceresinin en altındaki bölmede bulunan düğmeye tıklayarak lisanslama penceresini açın.
3. Lisanslama penceresinde "Dene" düğmesine tıklayın.
4. Deneme Sürümünü Etkinleştir penceresindeki düğmeye tıklayarak deneme sürümünü aktif hale getirebilirsiniz.

Eğer 360 Total Security programını kaldırmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Başlat düğmesine tıklayarak Denetim Masası'na gidin.
2. Programlar ve Özellikler'i seçin.
3. 360 Total Security seçeneğini bulun, üzerine çift tıklayarak programı kaldırın.

Kaspersky Safe Kids'i kaldırmak isterseniz:
1. Başlangıç ekranında Kaspersky Safe Kids kutucuğuna sağ tıklayarak Denetim Masası'na gidin.
2. Kaldır düğmesine tıklayarak programı kaldırın.

Kaspersky Total Security ve benzeri uygulamaların dilini Türkçe yapmak için:
1. Ana uygulama penceresinde "Ayarlar" düğmesine tıklayın.
2. Ayarlar penceresinde "Genel" bölümünü açın.
3. Açılır Dil listesinden Türkçe dilini seçerek uygulama arabirim dilini değiştirebilirsiniz.

Kaspersky abonelik ise Kaspersky Internet Security gibi uygulamalar için belirli bir süre boyunca geçerli olan ve belirli özelliklere sahip bir üyelik planını ifade eder. Bu abonelikleri hizmet sağlayıcınızdan (ISP gibi) satın alabilirsiniz.

Umarım verdiğim bilgiler yardımcı olmuştur. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Gece alkol aldiktan sonra sabah ne yapmali?

Renk derinligi kac olmali?

1. Konular

1. 1.262.186
  2. Mesajlar

1. 1.658.641
  3. Kullanıcılar

1. 31.265
  4. Son üye

Geri
Üst Alt