Son Konular

Kavgada Hayatını Kaybeden Kişiyle Bilecik'te Kanlı Olay!

Credits
1.239.143
white.jpg

Bilecik'te meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olay, İsmetpaşa Mahallesi'nde O.G. (27) ile halasının eşi Veli Yetim arasında yaşanan tartışma sonucunda gerçekleşti. Tartışmanın büyümesi üzerine O.G, Yetim'i bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak, Yetim, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan O.G'nin kullandığı araç, Bahçecik köyü yakınlarındaki ormanlık alanda terk edilmiş halde bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, O.G'yi yakalamak için çalışmalarına devam ediyor. Kavganın miras meselesi yüzünden çıktığı iddia ediliyor.

Bilecik'te gerçekleşen bıçaklı kavga, İsmetpaşa Mahallesi'nde O.G. (27) ile Veli Yetim arasındaki tartışmanın kanlı bir şekilde sonuçlanmasıyla trajik bir hal aldı. Olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, Yetim'i hastaneye yetiştirmek için seferber oldu. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Yetim kurtarılamadı. Şüphelinin kaçtığı araç, Bahçecik köyü yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu ve polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bilecik'te yaşanan acı olay, mahalle sakinlerini derinden üzdü. Olayın miras meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavganın ardından, kaçan şüphelinin izini sürmek için polis ve jandarma ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Gelişmeler merakla bekleniyor.

İran'ın Hürmüz Boğazı Kapatma Kararı: Son Durum ve Etkileri!

Kolezyum'da Etkileyici Mevlevi Sema Gösterisi Yapılacak

Benzer Konular

Bilecik'te meydana gelen bir olayda bir kişinin bıçakla öldürüldüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı. O.G. (27) isimli şahıs, bıçaklı kavganın ardından Kavaklı köyünde cinayetle suçlanarak polis ve jandarma ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan O.G, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Bilecik'te Miras Davası Yüzünden Cinayet İşleyen Şahıs Tutuklandı Bilecik'te yaşanan olayda, miras davası sebebiyle halasının kocasını bıçaklayarak hayatına son veren şahıs tutuklandı. Olay, İsmetpaşa Mahallesi Şelale Park mevkisinde cumartesi günü saat 20.00 sularında gerçekleşti. İddiaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Bilecik'te bir kişi, yeğeniyle yaşadığı miras kavgası sonucunda bıçaklanarak ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti. Olay, dün gece saat 20.00'de Bilecik merkez İsmetpaşa Mahallesi Şelale Park mevkisinde gerçekleşti. Miras konusundaki anlaşmazlık nedeniyle tartışmaya başlayan Veli Yetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
İstanbul Fatih'te büfedeki bıçaklı kavgada 1 kişi öldü İstanbul Fatih'te büfeyi devralan kişi ile eski sahibinin oğlu arasında bıçaklı kavga yaşandı. Büfenin yeni işletmecisi yaşamını yitirdi. İstanbul'un Fatih ilçesi Sümbül Efendi Mahallesi'nde ailesine ait büfenin kendisinden habersiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Avcılar'da Meydana Gelen Kavgada Ağır Yaralanan Gencin Durumu Kritik! İstanbul'un Avcılar ilçesinde yaşanan olayda, 18 yaşından küçük bir şüpheli tarafından bıçaklanan genç, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Denizköşkler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, A.A (16) ve yabancı uyruklu M.İ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.649
  2. Mesajlar

1. 1.679.859
  3. Kullanıcılar

1. 31.869
  4. Son üye

Geri