Modoratör
Yeni Üye
Kemal Sunal eşi kim?
Gül SunalKemal Sunal / Eşi (e. 1975–2000)
Hakan kuralın eşi kimdir?
Hakan kuralın eşi kimdir?
Hakan Ural eşi Ezgi Can Ural nereli, mesleği ne? İşte tüm merak edilenler! EZGİ CAN URAL KİMDİR? 1988 yılında evlendiği Sibel Can'dan 1999 yılında ayrılan Hakan Ural, 2002 yılında tanıştığı Saray Halı'nın sahibinin torunu Ezgi Can ile 2005 yılında evlendi.
Selin Ciğerci nin boşandığı eşi kimdir?
Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 2021'de boşandığı eski Gökhan Çıra ile barışmış hatta geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez evlilik teklifi almıştı. Ciğerci, son olarak eski eşi Gökhan Çıra'yı geçtiğimiz haftalarda askere uğurlaması ile magazin gündemine gelmişti.
Ali Sunal kiminle evlendi?
Ali Sunal kiminle evlendi?
Nazlı Kurbanzadee. 2018Gökçe Bahadıre. 2011–2012Ali Sunal/Eşi
Ezgi Can Ural kim ne iş yapar?
Annesi Ceyhan Cem, babası şarkıcı Selçuk Ural'dır. Babası, 16 yaşına kadar çocuğu olduğunu kabul etmedi ancak 17 yaşına geldiğinde babasının velayetine geçti. Fındıkzade'de anneannesinin evinde büyüdü. Çocukluğunda ayakkabı boyadı, elektrikçide çalıştı, su sattı. 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı.
Selçuk Ural ın kaç tane çocuğu var?
Selçuk Ural ın kaç tane çocuğu var?
Hakan UralAslı UralSelçuk Ural/Çocukları
Seda Sayan eşi kaç yaşında?
Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987 tarihinde Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi.
Selin Ciğerci eşinden neden ayrıldı?
Selin Ciğerci eşinden neden ayrıldı?
İddiaya göre ikilinin boşanmasına neden olan konu Gökhan Çıra'nın "aldatma" iddiasıdır. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde iki yıllık evliliklerini bitirdi.
Selin Ciğerci kocasından neden ayrıldı?
Kıskançlık yüzünden boşandıklarını söyleyen Çıra, barışabileceklerinin sinyalini verdi. GÖKHAN Çıra, futbolu bırakma sebebinin Selin Ciğerci olduğunu da anlattı: "Bana, 'ya eşin ya biz' dediler. Beni eşimden dolayı istemiyorsanız ben futbolu bırakırım dedim. Futbolu bıraktım.
Ali Sunal kiminle evli 2017?
Ali Sunal kiminle evli 2017?
Ali Sunal'ın eşi ise Nazlı Kurbanzade'dır. Ali Sunal'ın çocuğu Narin ise henüz 1.5 yaşında. Ali Sunal, 22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Gül Sunal, Babası Kemal Sunal'dır.
Ali Sunal boşandı mı?
Ali Sunal, 22 Temmuz 2011 tarihinde Gökçe Bahadırile evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı. 2018 yılında avukat Nazlı Kurbanzade ile evlendi.
Melisa Ural ne iş yapar?
Melisa Ural ne iş yapar?
Sosyal Medya StratejistiMelisa Ural / Mesleği
Ezgi Can Ural kac çocuğu var?
Gisella UralEzgi Can Ural / Çocukları