Editör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Ketokonazol ne işe yarar?
Saç problemleriyle ilgili dermatologların mutlaka önerdiği Ketoral şampuanın etken maddesi, Ketokonazol’ dur. Ketoral Medikal Şampuan, mantarların cilt üzerinde büyümelerini ve çoğalmalarını engelleyen bir medikal şampuandır.Ketokonazol steroid mi?
ketokonazol aslında steroid hormonların biyosentezindeki ilk aşama olan kolesterolden pregnenolon sentezini katalizleyen desmolazı inhibe ederek tüm steroid hormonların sentezini bozar. ayrıca beyin omurilik sıvısına geçmeyen tek azoldür. ve aspergillus’ a etkisizdir.Ketoral şampuan saça kullanılır mı?
Ketoral şampuan saça kullanılır mı?Ketoral Şampuan Nasıl Kullanılır? Şampuanı hastalıklı bölge için kullanırken; saçlarınızı veya derinizi iyice ıslattıktan sonra şampuanı hastalıklı bölgeye uygulayın ve 3 dakikadan az 5 dakikadan fazla olmayacak süre bekletin ardından bol su ile iyice durulayın.
Ketokonazol zararlı mı?
Ketokonazol zararlı mı?FDA aktif maddesi Ketokonazol olan mantar ilaçlarının, mantar enfeksiyonlarında ilk tedavi olarak kullanılmaması yolunda bir uyarı yaptı. Çünkü bu ilaç karaciğer hasarına ve adrenal bezi problemlerine yol açıyordu.
Ketoral şampuan kepek önler mi?
kepekleri %100 bitiren medikal şampuan. eczanelerde satılır. muadil ürünü nizoral dir. içerisinde ketenazol ihtiva eder. kepek sorunu olanlar 1 hafta boyunca günde 1 kez saçını bu şampuanla yıkasın kepek sorununu tamamen çözer.Konazol şampuan ne kadar süre kullanılır?
Seboreik dermatit ve pityriasis capitis: 1-2 haftada bir 1 kez. Uygulama yolu ve metodu: KONAZOL Medikal Şampuan, deri ve saçlı derinin hastalıklı bölgesine uygulanır.3-5 dakika bekletildikten sonra su ile durulanır. Sadece saçlar değil, deri de iyice yıkanmalıdır.Konazol şampuan kepeğe iyi gelir mi?
Konazol şampuan kepeğe iyi gelir mi?Sadece medikal şampuanlar kepek, seboreik dermatit gibi sorunların çözümünde etkili maddeler içerir. Onlardan biride Konazol Şampuan olup, üretiliş amacı insanların kepek ve aşırı kepek dediğimiz (Seboreik Dermatit) sorununa çözüm bulmak içindir. Saçta kepek ve kafa kaşıntısı problemini ortadan kaldırmaktadır.
Başta egzama neden olur?
Başta egzama neden olur?Saçta ortaya çıkan egzamada durdurulamayan kaşıntılar bir süre sonra kepek tarzı döküntülere ve saçların dökülmesine sebep olabilir. Kaşınan, kuruyan ve dökülmeye başlayan derinin sık rastlanan sebebi seboreik dermatit rahatsızlığıdır. Saçın kuru ya da yağlı, temiz ya da kirli olması egzamanın kesin sebebi değildir.
Saçlı deri egzaması, yıllarca devam eden inatçı bir durum olabilir. Herhangi bir uyarı yapmadan gelip gidebilir ve kendi kendine kaybolabilir. Saçlı deri egzaması semptomları etkili bir şekilde yönetilebilir, ancak durum tamamen iyileştirilemez.