Son Konular

Kimliğini Evde Unutan Öğrenciye Jandarma'dan Sınav Kurtuluşu

Credits
1.230.245
white.jpg

Samsun Jandarması, Kimliğini Evde Unutan Öğrenciyi Sınava Yetiştirdi

Samsun'da gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlanan bir öğrenci, sınav için gerekli olan kimliğini evde unutunca endişeye kapıldı. Neyse ki, Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri devreye girerek öğrenciye destek oldu ve zamanında sınava yetişmesini sağladı.

Bugün düzenlenen YKS ilk oturumunda Havza ilçesinde gerçekleşecek olan sınav için hazırlanan Sabire Karagüdekoğlu adlı öğrenci, kimliğini evde unuttuğunu fark etti. Sınav yerine giden ancak kimlik belgesini yanında bulamayan öğrenci, endişe içindeydi. Durumun bildirilmesi üzerine hızla harekete geçen Havza İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, öğrenciyle birlikte evine giderek kimliğini aldı. Kısa sürede sınav binasına ulaşan ekipler, öğrenciyi sınav saatinden önce yetiştirdi.

Elektrikli Bisikletle Bafra'da İş Yerine Dalan Kadın Olay Yarattı

Davutoğlu: İran-İsrail Çatışması Çığırından Çıkabilir

Benzer Konular

Samsun'da YKS Sınavına Girecek Öğrenciye Jandarma'dan Örnek Davranış Samsun'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak olan bir öğrenci, sınav için gerekli olan kimliğini evde unutunca endişe yaşadı. Ancak devreye giren Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencinin sınava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Samsun'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek bir öğrenci, kimliğini evde unuttuğunu fark etti. Havza Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleşen bu olay sonrasında devreye Havza İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi girdi. Jandarma ekipleri, kimliğini evde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınav günü kimliğini evde unutan bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmek için polis yardımını aldı. Ali Akkanat Kampüsü'nde sınava girecek olan bir öğrenci, kimliğini almayı unuttuğunu fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Sivas'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek bir aday, evde kimliğini unutunca sınav heyecanıyla baş başa kaldı. Neyse ki, bir trafik polisi yetişmesi gereken bu öğrenciye yardım etti ve sınavın başlamasına az bir zaman kala onu sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Muğla'nın eşsiz ilçesi Bodrum'da gerçekleşen olay, AYT sınavına girmek için evinden çıkan bir öğrencinin heyecan dolu yolculuğunu konu alıyor. Sınav binasına vardığında kimliğini evde unuttuğunu fark eden öğrenci, adeta dakikalarla yarışmaya başladı. Neyse ki, işler karışmadan hemen devreye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.629
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri