Son Konular

Kiremitte Sebzeli Levrek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Kiremitte Sebzeli Levrek Tanımı İçin Malzemeler
2 adet levrek fileto
Sebzeli harç için;
1 adet domates rendesi
2 adet yeşil biber
1 adet küçük uzunluk soğan
2 diş sarımsak
1 adet közlenmiş kapya biber (Konserve)
1 yemek kaşığı salça
3 kaşık sıvı yağ
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1-2 kesim tereyağ (Güvece koyduktan sonra üstüne)
Üzerine;
Rendelenmiş kaşar

Kiremitte Sebzeli Levrek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Bandıra bandıra yiyeceğiniz ve hayran kalacağınız nefis bir balık tanımı. Güveciniz yok ise tepside de yapabilirsiniz.
Bütün sebzeler küçük küçük doğranıp karıştırma kabına alınır.
Salça, sıvı yağ ve baharatlar da eklenerek güzelce harmanlanır, güveçlere hisse edilir.
Üzerine balıklar yerleştirilir.
Balıklara biraz tuz serpip tereyağ modülleri koyulur ve 200 derecelik fırında 20 dk kadar pişirilir.
Balık pişince fırından çekilir üzerine rendelediğimiz kaşarlar serpilir tekrar fırınlanır.
Kaşar eriyince fırından alınır ve servise hazır
Kiremitte Sebzeli Levrek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Kabak Çorbası

S

10 Dakikada Tencerede Sufle

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Sebzeli Makarna (One Pot) Tanımı İçin Malzemeler 1 paket makarna 1 lt zerzevat suyu 500 ml süt 1 çay bardağı krema 4 yemek kaşığı nişasta 3-4 yemek kaşığı zeytinyağ 1 adet kuru soğan 2 diş sarımsak 3-4 adet mantar 1/2 (yarım) brokoli 10-12 adet cherry domates 8-10 adet küçük mozarella topları 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Tavuklu Sebzeli Patates Oturtma Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk göğsü (200-250 gram) Sıvıyağ 250 gram mantar Yarım kırmızı kapya biber Havuçlu bezelye (konserve kullandım) Yarım yemek kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 1 çay kaşığı tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Kiremitte Soslu Kaşarlı Köfte Tarifi İçin Malzemeler Köfte İçin : 500 gram kıyma 1 adet soğan Yarım demet maydanoz 1 avuç galeta unu veya ekmek içi Kimyon Kekik Karabiber 1 tatlı kaşığı sıvı yağ Sosu İçin; 3 adet domates İsteğe bağlı salça Kekik Üstü İçin ; Kaşar Kiremitte Soslu Kaşarlı Köfte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Sahurluk Sebzeli Poğaça (Kabarmalara Doyamadı) Tanımı İçin Malzemeler 2 tepsilik (18 tane çıkıyor) 1,5 su bardağı süt ılık (200 ml ölçü ) 1 su bardağı ılık su Yarım su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta beyazı içine (sarısı üzerine ) 1 yemek kaşığı tuz 1,5 yemek kaşığı şeker 1 tane yaş maya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
  • Soru Soru
Hünkar Beğendi Tarifi Osmanlı mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan Hünkar Beğendi, patlıcanın eşsiz aromasıyla birleşen yumuşacık etin enfes buluşmasıdır. Bu yemek, hem görkemli sunumuyla hem de lezzetiyle sofraların baş tacı olmaya aday. Malzemeler 500 gr kuzu eti (kuşbaşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

    1. 1.281.135
  2. Mesajlar

    1. 1.678.694
  3. Kullanıcılar

    1. 31.779
  4. Son üye

Geri
Üst Alt