Modoratör
Tanınmış Üye
Megastar Tarkan'ın müzik kariyerindeki kilometre taşı şarkılardan biri olan "Kış Güneşi"ni Yıldız Tilbe, Tarkan'ı düşünerek yazmış. 1994 yılının mayıs ayında Türkçe pop tarihinin gidişatını kökünden değiştirecek bir albüm yayınlandı.Kış Güneşi dizisi kaç bölüm sürdü?
Kış Güneşi dizisi kaç bölüm sürdü?Kış Güneşi
Ülke | Türkiye
Dili | Türkçe
Sezon sayısı | 1
Bölüm sayısı | 18
Gül Döktüm Yollarına Kaç yılında?
Gül Döktüm Yollarına Kaç yılında?Gül Döktüm Yollarına – Aacayipsin (1994) – Tarkan | Karnaval.com.
Kış Güneşi finali nasıl bitti?
KIŞ GÜNEŞİ 18. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? "Kış Güneşi"nin final bölümünde; Kürşat tarafından alıkonulan Nisan ile Efruz kurtarılır ancak çıkan çatışmada Kadim vurulur. Durumu hızla kötüleşen Nisan'ı hastaneye yetiştiren Efe bir daha ondan ayrılmayacağına söz verir.Kış Güneşi konusu ne?
Kış Güneşi konusu ne?Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız, yıllardır birbirlerini görmeyen Mete ve Efe isimli iki kardeşe hayat veriyor. Aslı Enver ise kardeşlerden birinin eşi Nisan'ı olarak ekranlarda olacak. Kaybolan bir benlik hikayesi, imkansız ve sırlarla dolu aşk hikayesini birleştiren dizi ekranlara iddiali bir çıkış yapacağa benziyor.
Gül Döktüm Yollarına çalıntı mı?
Gül Döktüm Yollarına çalıntı mı?Habere göre ülkemizde oldukça popüler olan Ajda Pekkan'ın "Hoşgör Sen", Gönül Yazar'ın "Arkadaşımın Aşkısın", Nilüfer'in "Başıma Gelenler" Selçuk Ural'ın "Güle Güle Sana" Şenay'ın "Sev Kardeşim" Tanju Okan'ın "Çal Çingene" ve Tarkan'ın "Gül Döktüm Yollarına" gibi birçok şarkı Yahudi sanatçılardan alınarak Türkçeye …
Aacayipsin kim yazdı?
Şıkıdım (Hepsi Senin Mi?) Tarkan'ın 1994 yılında çıkan Aacayipsin albümünün o dönemin sükse yapan Sezen Aksu imzalı şarkısıdır.Kışın çıkan güneşe ne denir?
Kışın çıkan güneşe ne denir?kışın ortaya çıkan ve ısıtmayı başaran güneş.
Gül Döktüm Yollarına kimler söyledi?
Gül Döktüm Yollarına kimler söyledi?Sarı-Lacivertli takım, Tarkan'ın Gül döktüm yollarına şarkısından "Gel gündüzle gece olalım" sözlerini paylaştı. Peki, bu şarkıyı kim söylüyor, şarkının sözlerinin devamı nasıl? İşte Mesut transferiyle gündemo lan "Gül döktüm yollarına" şarkısının sözleri…