Son Konular

Kocaeli'de Öğrenciler YKS'nin İlk Oturumuna Girdi - Sınav Heyecanı!

Credits
1.230.245
kocaeli-de-tyt-heyecani-18772448_amp.jpg

Kocaeli'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanı tüm şehri sardı. Adaylar sabah erken saatlerde sınav binalarına doğru yol aldı, veliler ise heyecanla okul çevresinde beklemeye başladı. Kent genelinde toplam 64 bin 998 öğrenci sınava girecek olmanın heyecanını yaşarken, İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınav merkezi adayları ağırladı. Kimlik ve sınav giriş belgeleriyle sınıflara alınan adaylardan biri, son dakikada yetişerek sınav salonuna girdi. Saat 10.15'te başlayan sınavda öğrenciler kıyasıya bir mücadele verirken, veliler endişeyle çocuklarının başarısını bekledi. Sen de bu heyecana ortak olmak için haberin devamını okumaya devam edebilirsin.

Benzer Konular

Diyarbakır'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Öğrenciler, ailelerinin ve öğretmenlerinin desteğiyle sabahın erken saatlerinde sınav salonlarına adım attı. Bazı aileler, dualar eşliğinde çocuklarının sınavına destek olmak için okul önlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün başladı ve İstanbul'da heyecan dorukta. Sabahın erken saatlerinde sınav yerlerine gelen öğrenciler, sınav salonlarına alındı. Aynı anda veliler de dışarıda endişeyle çocuklarını bekliyor. TYT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
SAMSUN'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) heyecan dolu bir atmosferde başladı. Öğrenciler sınav öncesi koşarak salonlara girdi, aileler ise dışarıda çocukları için dualar etti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
KAYSERİ'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı devam ediyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından düzenlenen YKS'nin ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün Kocasinan ilçesinde gerçekleşti. Sınav saati yaklaşırken adaylar ve aileleri okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.778
  3. Kullanıcılar

1. 31.780
  4. Son üye

Geri