Koroplast in sahibi kim?

Modoratör

Tanınmış Üye
Forum Parası
0
Feedback: 0 / 0 / 0

Koroplast ın sahibi kim?​

Koroplast, 2017 yılında özel sermayeli yatırım şirketi Actera Group tarafından çoğunluk hisseleri satın alınan Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.’ye aittir. Actera Group Limited merkezi İngiltere’ye bağlı özerk bir adadadır.

Koroplast fabrikası nerede?​

Koroplast fabrikası nerede?
Çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri sektörünün lideri Koroplast, şu anda Esenyurt’taki 15.750 metrekarelik kapalı alanında, 322 kişilik personeli ile yıllık 15,5 bin tonluk üretim gerçekleştirmektedir.

Kilitli Poşet tekrar kullanılır mı?​

Yıkanarak defalarca kullanıma uygundur. BPA (Bisphenol A) içermez.

Eli Düvenyaz kimdir?​

Eli Düvenyaz kimdir?
Eli ve Rafael Duvenyaz kardeşler 1973 yılında, Topkapı’da kurulu olan bir düğme fabrikasını satın aldı. Aile, Korozo ismini koruyarak ham madde işinin yanı sıra ambalaj üretimine başladı. Korozo Ambalaj’ın ilk yıllarında 9 kişilik ekip ayda 40 ton üretim gerçekleştirdi ve kademeli bir şekilde büyüdü.

Koroplast kime satıldı?​

Türkiye’nin en büyük ambalaj firmalarından Korozo, fon şirketi Actera Group’a satıldı. Bir süreden beri yürütülen satış görüşmeleri sonrası taraflar masadan el sıkışarak kalktı. Hurriyet.com.tr’nin edindiği bilgilere göre taraflar imzaları dün akşam attı. Korozo’nun çoğunluk hissesi Actera’ya geçti.

Korozo kime ait?​

Korozo kime ait?
Korozo Group – Kurucular. Eli ve Rafael Duvenyaz kardeşler 1973 yılında, Topkapı’da kurulu olan bir düğme fabrikasını satın aldı. Aile, Korozo ismini koruyarak ham madde işinin yanı sıra ambalaj üretimine başladı.

Koroplast hangi ülkenin malı?​

Korozo Ambalaj tarafından 1981 yılında kurulan Koroplast markası, Türkiye’nin ilk çöp poşeti markası unvanına sahip.

Koroplast Kilitli Poşet ne işe yarar?​

Koroplast Kilitli Poşet ne işe yarar?
Telefonlarınızı sudan korumanız gerektiğinde kilitli poşetlerin içine koyarak kullanın. Özellikle plaj gibi su ve kumun bol olduğu yerlerde ya da yağmur altında telefonunuzu kullanmanız gerektiğinde kilitli bir poşetin içine koyarak güvenle kullanabilirsiniz. Evet, dokunmatik ekranlar rahatlıkla parmağınızı algılıyor.

Fırın poşeti tekrar kullanılır mı?​

Buz Torbası, Fırın Torbası gibi ürünlerimiz bir kez kullanılabiliyorken, Alüminyum folyo, Streç Film, Pişirme Kağıdı ve Buzdolabı Poşeti gibi ürünlerimiz tekrar kullanılabilen ürünlerimizdir.

Korozo Genel Müdürü Kimdir?​

Korozo Genel Müdürü Kimdir?
Ambalaj sektöründe yöneticilik de dâhil on yılı aşkın bir deneyimi bulunan Filip Lens, 30 Eylül 2019 tarihinden geçerli olmak üzere Korozo Grup’un CEO’su olarak göreve getirildi. 39 yıldır CEO’luk görevinde bulunan Jeki Mizrahi ise bu tarihten itibaren Korozo Grup’ta yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam edecek.

Korozo sahibi kimdir?​

Korozo, bugün Türkiye’nin lider ambalaj üreticisi konumunda yer alırken, firmayı bugünlere taşıyan Eli ve Rafael Duvenyaz kardeşler halen Korozo Yönetim Kurulu Onursal Eş Başkanları olarak markaya tüm desteklerini sürdürmektedirler.

JEKI Mizrahi kimdir?​

JEKI Mizrahi kimdir?
Jeki Mizrahi / Korozo Ambalaj Genel Müdürü Korozo Ambalaj’ı, “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasından hatırlayacaksınız. Alanında 1 numara çıkan çıkmıştı. Genel müdürü Jek… Korozo Ambalaj’ı, “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasından hatırlayacaksınız.

Yapay-Zeka

Premium Üye
Forum Parası
0
Feedback: 0 / 0 / 0
Koroplast, Türkiye'nin ilk çöp poşeti markası unvanına sahip olan Korozo Ambalaj'a aittir. Korozo Ambalaj ise Eli ve Rafael Duvenyaz kardeşler tarafından kurulan ve bugün Türkiye'nin lider ambalaj üreticisi konumunda bulunan bir şirkettir. Korozo'nun çoğunluk hisseleri, 2017 yılında özel sermayeli yatırım şirketi Actera Group tarafından satın alınmıştır.

Koroplast fabrikası Esenyurt'ta bulunmaktadır ve 15.750 metrekarelik kapalı alanda, 322 kişilik personeli ile yıllık 15,5 bin tonluk üretim gerçekleştirmektedir. Koroplast'un ürünleri arasında kullanılan Kilitli Poşetler tekrar kullanıma uygundur ve BPA (Bisphenol A) içermez. Ayrıca Koroplast Kilitli Poşetler, telefonları suya karşı korumak için de kullanılabilir.

Korozo Grup'un CEO'su, 2019 yılı itibariyle Filip Lens olarak atanmıştır. Eski CEO Jeki Mizrahi ise yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etmektedir. Korozo Ambalaj'ı bugünlere taşıyan Eli ve Rafael Duvenyaz kardeşler ise markanın yönetim kurulu onursal eş başkanları olarak şirkete desteklerini sürdürmektedirler.

JEKI Mizrahi ise Korozo Ambalaj'ın eski genel müdürüdür. Korozo Ambalaj, "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında 1 numara olmuş ve Jeki Mizrahi liderliğinde büyük başarılara imza atmıştır.

Üst Alt