Son Konular

Kurucaova İlköğretim Okulu Bilgileri Bolvadin Afyonkarahisar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Kurucaova İlköğretim Okulu Hakkında - Kurucaova İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurucaova İlköğretim Okulu Resimleri - Kurucaova İlköğretim Okulu İletişim

Kurucaova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okul 1942 yılında eğitim öğretime açılmıştır. Eğitim öğretime şimdi muhtarlık binası olarak kullanılan yerde başlamıştır. Sonra köyün giriş kısmına ahşaptan okul yapılmış olup, zamanla çökmeler olmuş ve eğitim öğretim yapılamaz duruma gelmiştir. 1975 yılında eski binanın yanına ve aynı bahçe içerisinde üç derslikli okul, bir öğretmen lojmanı, odunluk ve kömürlük ile buraya bitişik olarak ikişer kabinli kız ve erkek tuvaleti yapılmıştır. Ayrıca 1960 yılında yapılan iki derslikli binanın üzeri açılarak üç derslik daha ilave edilmiştir.

2005 yılında okulun tamamının Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından genel bakım ve onarımı yaptırılmıştır.

1994-1995 eğitim öğretim yılında pilot uygulama olarak ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür.

Kurucaova İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bolvadin
Okulun Telefonu: (272) 625 12 33
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Kurucaova Köyü
Okulun Web Adresi: http://kurucaovailkogretimokulu.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: kurucaovaioo@hotmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kurucaova İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Altın Mevduat Hesabı Nedir? Nasıl Acılır ve Avantajları Nelerdir?

S

Yengec pişirmek, Yengec nasıl pişirilir?

Benzer Konular

S
  • Öneri Öneri
Özbey İlköğretim Okulu Hakkında - Özbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Özbey İlköğretim Okulu Resimleri - Özbey İlköğretim Okulu İletişim Özbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1920 Yılında ÖZBEY Köyü İlkokulu, Hamidiye Mahalle Mektebi olarak Eğitim-Öğretime tek derslikli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Resimleri - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu İletişim Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk defa 1960 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yapımına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Bağlıca İlköğretim Okulu Hakkında - Bağlıca İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağlıca İlköğretim Okulu Resimleri - Bağlıca İlköğretim Okulu İletişim Bağlıca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 2011 YILI SBS YERLEŞTİRME Mehmet TEKELİ Metin Zülbiye Sarı Anadolu Lisesi Yasemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Ayrancılar Egekoop İlköğretim Okulu Hakkında - Ayrancılar Egekoop İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayrancılar Egekoop İlköğretim Okulu Resimleri - Ayrancılar Egekoop İlköğretim Okulu İletişim Ayrancılar Egekoop İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İzmir-Torbalı Ayrancılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Ülkü İlköğretim Okulu Hakkında - Ülkü İlköğretim Okulu Tanıtım - Ülkü İlköğretim Okulu Resimleri - Ülkü İlköğretim Okulu İletişim Ülkü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : ÜLKÜI İLKÖĞRETİM OKULU MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.036
  2. Mesajlar

1. 1.678.330
  3. Kullanıcılar

1. 31.736