Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Kuzey Marmara Otoyolu’nda kamyon yangını

Mansur Yavaş: Neden yol yapmadığımı yapay zekaya sorun

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Kuzey Marmara Otoyolu'nda kamyon yangını

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Beykoz Edirne istikametinde seyir halindeki bir kamyonun kasasında yangın çıktı. Kısa sürede alev topuna dönen kamyon kullanılamaz hale geldi.

Bugün saat 17.15 sıralarında, Kuzey Marmara Otoyolu Beykoz-Edirne istikametinde seyir halindeki bir kamyonun kasa kısmından dumanlar yükselmeye başladı.

Dumanları fark eden sürücü, kamyonu emniyet şeridine çekerek durdurdu. Bir süre sonra alevler kamyonun kasasını sardı.

VATANDAŞLAR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI

Yangına ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve otoyol ekipleri sevk edildi.

KAMYON HURDAYA DÖNDÜ

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Olayda yaralanan olmazken, kamyon kullanılamaz hale geldi.

Yangın nedeniyle otoyolda trafik bir süre kontrollü olarak verildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mansur Yavaş: Neden yol yapmadığımı yapay zekaya sorun

1. Konular

1. 1.284.200
  2. Mesajlar

1. 1.687.405
  3. Kullanıcılar

1. 32.603
  4. Son üye

Geri
Üst Alt