Modoratör
Yeni Üye
Labret kaç günde iyileşir?
İyileşme süreci bölgeye göre 1 ile 12 ay arasında değişebilir.
Helix acısı ne zaman geçer?
Anti helix piercinginin üst kısmından kanca gibi delinen bu bölge estetik açıdan oldukça tatmin edici olsa da acı skalasında ilk üçe giriyor. Deldirme esnasında keskin ve yoğun bir baskı hissedeceksiniz. İyileşme süresi en az 6 ay ve bu sürede uyurken üstüne yatamayacağınız için sıkıntı çekebilirsiniz.
Labret piercing kaç mm olmalı?
Labret piercing kaç mm olmalı?
Cevap: Merhabalar efendim 6 mm de kullanılabilir 8 mm de Kişiden kişiye o bölge kalınlık olarak değişiklik gosterebilmekte,daha önceden kullanmadiysaniz hiç 8mm tercih edin ilk seferde , eğer uzun g ldigini düşünürseniz ,daha sonradan 6mm kullanırsınız.
Dudak piercing nasıl iyileşir?
Dudak piercing nasıl iyileşir?
Piercingi günde bir ya da iki defa ileri geri oynatıp, bölgeyi peçete yardımı ile kurulayınız. Fucidin, Bactroban, Thiocilline gibi antibiyotik içeren kremleri, günde bir ya da iki defa piercing uygulanan bölgeye sürünüz. Piercingleri ileri ve geri oynatarak kalan kremi temizleyiniz.
Helix ağrısı nasıl geçer?
Kulağınızı deldirdikten sonra antibiyotik ya da ispirto içeren kremler kullanabilirsiniz. Delinen alanların bu sayede enfeksiyon kapma riski de ortadan kalkacaktır. Kremi bir pamuk yardımı ile kulağınıza nazikçe sürmeniz gerekir. Krem uyguladığınızda iyileşme hızını da iki katına çıkarabilirsiniz.
Kıkırdak küpe acısı ne zaman geçer?
Kulak memesine göre kıkırdak bölgesi daha geç iyileşir ( 3 Ay). Kıkırdak bölgesinde delme işleminde şişme ve kızarıklık çok daha çabuk oluşu ve bu normaldir. Bu 48 saatlik süreçiçerisinde geçeçektir.
Helix piercing için kaç mm?
Helix piercing için kaç mm?
Halka Burgu Model Helix,Kıkırdak,Septum Piercing. Ürün çapı 8 mm dir. Bar kalınlığı 1 mm dir. Ürün Cerrahi Çelik olup asla kararmaz ve alerji yapmaz.
Septum için kaç mm piercing?
Septum için kaç mm piercing?
Kullanılıcak bölgeye hangi boyutta ürünü tercih etmeniz gerektiğini bilmiyorsanız şayet mağazamız personeline danışarak bilgi alabilirsiniz.Septum Piercinglerin bar kalınlığı 1.2mm olup bu listelenen ürünümüzün genişliği ise 6mm ölçüye sahiptir. Piercinglerin uç kısmı top şeklinde olup 3mm ebat ölçüsüne sahiptir.
Piercing yaptırdıktan sonra ne sürülür?
Piercing bakım spreyi bölgeye sıkılarak bakımı yapılmalıdır. Fucidin gibi antibiyotik kremler piercing uygulanan bölgeye sürülmelidir. Bölgeye krem sürdükten sonra bölgenin kremli, ıslak ya da nemli kalmaması için kurulamak gerekir. Bununla birlikte piercing ileri geri oynatılarak bölge kurulanmalıdır.
Piercing yapılan yere ne sürülür?
Fucidin, Bactroban, Thiocilline gibi antibiyotik içeren kremleri, günde bir ya da iki defa piercing uygulanan bölgeye sürünüz. Piercingleri ileri ve geri oynatarak kalan kremi temizleyiniz.