Son Konular

Lanet Olsun - Şiir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Seni seviyorum deyişine,
Sözlerin gibi yalan gözlerine,
Yastığım olan dizlerine,
Lanet olsun şerefsiz…

Seninle geçen her güne,
Han misali gönlüne,
Hayatına, ölümüne,
Lanet olsun şerefsiz…

Sözde masum bakışına,
Saçına çiçekler takışına,
Dürüstlükten kaçışına,
Lanet olsun şerefsiz…

Saltık aşkına, sevgine,
Gözlerinin rengine,
Seni gördüğüm o güne,
Lanet olsun şerefsiz…

Senin için ağladığım gecelere,
Seni seviyorum diyen dillere,
Senin için kopan güllere,
Lanet olsun şerefsiz…

Seninle gezdiğim kırlara,
Senin için aştığım dağlara,
Seni düşündüren yağmurlara,
Lanet olsun şerefsiz…

Seni gördüğüm rüyalara,
Sana beslediğim duygulara,
Sana bağlı olan umutlara,
Lanet olsun şerefsiz…

Sana harcadığım yıllara,
O adını yazdığım yollara,
Senin gibi olan tüm kullara,
Lanet olsun şerefsiz…

Seninle kurduğum hayallere,
Seninle tuttuğum dileklere,
Sana benzettiğim çiçeklere,
Lanet olsun şerefsiz…

Seni hatırlatan her şeye,
Senden gelen neşeye,
Gezdiğimiz her köşeye,
Lanet olsun şerefsiz

S

Elif mi Dedin?

S

Onun adı aşk

Benzer Konular

• Öneri Öneri
duygularım darmadağın sevdam boyle yarım kaldı bir kitapsız,bir vicdansız beni bu hallare saldı sevme gonlum,sevme artık buda sana bir ders olsun boyle bir aşk,boyle bir sevda olmaz olsun,olmaz olsun lanet olsun,lanet olsun seni boyle sevdiğime lanet olsun,lanet olsun seni gorduğum o gune lanet...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Sevgiliye ne kadar çok sevdiğini anlatan sözler? Hepsinde sen varsın benim tek gerçek aşkım. Seni çok seviyorum. Hayatıma giren en güzel ve en hayırlı şey sensin aşkım. Seni bir ömür boyu sevmek ve her zaman mutlu etmek istiyorum….Seni Çok Seviyorum Mesajları - Hayatım boyunca başıma gelebilecek...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Neden seni seviyorum sözleri? Seni seviyorum çünkü benim için renklerin en anlamlısı sensin, sensiz bir hayatın resmini ne çizebilirim, ne sevebilirim, ne de kabul edebilirim.. . 2. Seni seviyorum çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Günaydın diyen birine ne denir? + sana aydın tabi, hayat sana güzel mını sikim. -hayırlı sabahlar. +tamam ozaman. Ne güzel günaydın sözleri? Ne güzel günaydın sözleri? Bir gün seninle sonsuza dek uyanmak dileğimle, günaydın can parçam. Seni sevmek güneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor...
Cevaplar
1
Görüntüleme
20
Ne güzel dost sözleri? Dostluk ve Arkadaşlık Sözleri - İyi bir arkadaşı olanın aynaya ihtiyacı yoktur. - Kaybetmeyi göze alamayacak kadar az dostum var. - Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür. - Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz. - Arkadaşlık aşktan daha zordur...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.037
  2. Mesajlar

1. 1.678.334
  3. Kullanıcılar

1. 31.736
  4. Son üye

Geri