Modoratör
Efsanevi Üye
Lazer mi plazma mı?
Plazma kesmenin lazer kesmeye göre bir avantajı vardır o da daha kalın malzemeleri işlemesidir. Aslında 180 mm'ye kadar malzeme kalınlıklarını işleyebilirsiniz. Plazma kesme, büyük iş parçalarında ve basit tasarımlarda en iyi sonucu verir. Aksine, lazer kesim hem küçük hem de büyük malzeme boyutlarını işler.
Plazma kesici nedir?
Plazma kesim, elektrik iletkenliği yüksek bir madde sayesinde sıcak ve hızlandırılmış plazmanın kesim işlemi yapılacak yüzeye uygulanmasıdır. Bu kesim tekniği ile alüminyum, çelik, sac, bakır gibi malzemeler çok keskin ve pürüssüz bir şekilde kesilebilmektedir.
Lazer kesim neden kullanılır?
Lazer kesim; Demir, bimetal, alüminyum, Paslanmaz ve metal malzemeleri kesmek için tercih edilen ve genellikle endüstriyel üretim için kullanılan ve aynı zamanda okullar, kobiler ve hobi uzmanları tarafından kullanılmaya başlanan bir teknolojidir.
Lazerli Kot ne demek?
Lazerli Kot ne demek?
parça üzerine yollanan lazer, kesilmesi istenen kısmın erimesi/yanması/buharla$ması vb. ile $ukela bir yüzey kalitesinde sonuç verir. daha çok düz yüzeylere uygulansa da, borularda da kullanılabilir. karbon çeliği ve paslanmaz çelikte daha iyi sonuçlar verir. 2050 yılında kot pantolon modellerine verilecek isim.
Radyofrekans iz bırakır mı?
Radyofrekans iz bırakır mı?
Rf tekniği en az iz bırakan tekniktir. Yukarıda ki görselde ki gibi hiç iz kalmayabilir. Ancak bazı hastalarda benin yapısına bağlı olarak belli belirsiz bir iz kalabilmektedir.
Hangi ben alma yöntemi daha iyi?
RADYO FREKANS (ÖNERİLİR) 1-2 Dakika gibi kısa sürede ben aldırma imkanı sunan Radyo Frekans (RF) iz kalmama konusunda en iyi yöntem diyebiliriz. Genel cerrahi uzmanlarının ben aldırma, siğil, nasır gibi cilt problemlerinde kullandığı bu cihaz ile benler buharlaştırılmaktadır.
Lazer kesim tayt ne demek?
Göğüs altına kadar uzanan yüksek beli ve kaymaz silikon bantıyla vücudunuzu sarar, kayıp düşmez. Bacak, basen ve karın bölgesini tamamen toparlar.Yüksek toparlayıcı korse etkisi nedeniyle giymekte zorlanabilirsiniz ancak giydikten sonra çıkarmak istemeyeceksiniz!
Lazer kesim için hangi format?
dxf uzantılı dosya olarak kaydedilmektedir.
Yüzden ben aldırma iz kalır mı?
Yüzden ben aldırma iz kalır mı?
Benleri cerrahi olarak yani keserek aldırmak genelde ince bir çizgi olarak iz bırakır. Benleri lazer ile almak iz konusunda daha avantajlıdır. Özellikle küçük benlerde iz kalmaz. Fakat büyük benlerde benden biraz daha küçük, cilt renginden daha açık bir renk, ciltten daha çökük bir iz kalabilir.
Lazerle ben Sildirmede iz kalır mı?
Lazerle ben Sildirmede iz kalır mı?
Lazer Tedavisi: Genelde yüzeyel, cilt seviyesindeki benlerde uygulanan bir yöntemdir. Genelde hiç iz kalmaz.
Ben sildirme kaç TL?
Ben aldırma fiyatları: Alınacak benlerin sayısı, büyüklüğü (0,5 cm ve üzeri şeklinde) ve kişinin SGK güvencesi olup olmadığına bağlı olarak 500 TL'den başlayan fiyatlarla yapılmaktadır.