LGS TARİHİ 2025: MEB takvimiyle sınav tarihi açıklandı! Liselere Geçiş Sistemi Sınavı (LGS) ne zaman?

Credits
1.247.072
453

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024-2025 eğitim öğretim yılı sonunda sınavla öğrenci alacak liseler için uygulanacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav tarihini açıkladı. Her yıl olduğu gibi, 2025 LGS sınavı da Haziran ayında gerçekleştirilecek. Öğrenciler ve veliler, sınav tarihine ilişkin detayları öğrenmek ve başvuru süreçlerini yakından takip etmek için araştırmalarına devam ediyor. Peki, 2025 LGS ne zaman, başvurular hangi tarihlerde yapılacak? İşte merak edilen detaylar…

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından duyurulan habere göre, 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı Haziran ayında gerçekleştirilecek. Sınavın başvuru tarihleri ve diğer detaylar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen öğrenciler ve veliler için önemli bir dönem başlıyor.

2025 LGS sınavı için başvuru tarihleri ve diğer detaylar henüz açıklanmamış olsa da, adaylar MEB'in resmi internet sitesi ve diğer kaynaklardan güncel bilgileri takip edebilirler. Öğrencilerin sınav sürecine hazırlıklı ve bilinçli bir şekilde devam etmeleri önemlidir.

Sınavın yaklaşmasıyla birlikte öğrencileri ve velileri heyecan ve endişe kaplayabilir, bu nedenle sınav telaşına kapılmadan sakin ve düzenli bir şekilde çalışmalarını sürdürmeleri önemlidir. Başarının sadece sınavda değil, süreç boyunca gösterilen düzenli ve istikrarlı çalışmalarla elde edileceği unutulmamalıdır.

2025 LGS'ye girecek tüm adaylara başarılar dilerim! Sınav sürecinde herkese kolaylıklar ve başarılı bir performans temenni ederim.

1. Konular

1. 1.282.111
  2. Mesajlar

1. 1.681.440
  3. Kullanıcılar

1. 31.976
  4. Son üye

Geri
Üst Alt