Limonata (Kesinlikle Acı Olmuyor)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Tavuklu Beşamel Soslu Yemeğim

S

Ciğer Tava Tarifi (Çıtır Çıtır Püf Noktalarıyla)

<
S

SoruCevap

Limonata (Kesinlikle Acı Olmuyor) Tanımı İçin Malzemeler
3 adet limon
1 adet portakal
1 su bardağı şeker
2 litre su

Limonata (Kesinlikle Acı Olmuyor) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Portakal ve limonun renkli kısımlarını rendeleyelim, (beyaz kısımlarını mutlaka rendelemeyin)
Sonrasında beyaz kısımlarını bıçakla soyup atalım.
İç kısımlarını iri iri doğrayıp rendelediğimiz kabukların üzerine ekleyelim.
Üzerine şekeri de ek edip,elimizle güzelce yoğuralım.
Üzerine 2 litre suyu ek edip karıştıralım,
Buzdolabında 20 dk beklettikten sonra ince süzgeçten geçirelim. Limonatamız hazır. Afiyet olsun. Not: şeker ve su ölçüsünü damak zevkinize nazaran ekleyebilirsiniz.
Limonata (Kesinlikle Acı Olmuyor) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Tavuklu Beşamel Soslu Yemeğim

S

Ciğer Tava Tarifi (Çıtır Çıtır Püf Noktalarıyla)

Geri
Üst Alt