Modoratör
Yeni Üye
Lise diploması için ücret alınır mı?
Buna göre; 14 Mart 2014 tarihinden itibaren mezun olan öğrencilerimizden diploma harç bedeli alınmayacaktır. Ancak sözü edilen Kanunun yürürlüğe girdiği 14 Mart 2014 tarihinden önce mezun olan öğrencilerimiz, diploma harç bedeli olarak 10 TL ödemeye devam edeceklerdir.
Lise diploması almak için para verilir mı?
Lise diploması almak için para verilir mı?
Diploma para vermeden nasıl alınır? Liselerden mezun olan yüzbinlerce kişi alacakları diploma karşılığında para ödeme gerekliğine tepki gösteriyorlar. Diploma karşılığı ödenecek miktar tamamen okul müdürünün inisiyatifine bırakılırken yapılan pazarlıklar sonucu öğrencilerden 'en az 50 TL' isteniyor.
Diploma için para istiyorlar mı?
Diploma için para istiyorlar mı?
Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, hiçbir okulda karne veya diploma ücreti adı altında para toplanamayacağını ve yasak olduğunu belirtti.
Okumadan ne iş yapılır?
Üniversite Diploması İstemeyen Ama Kazancı İyi 11 Meslek Dalı
- Muhtarlık. Hemen küçümsemeyin, güzel bir mahallenin muhtarı oldunuz mu, biraz da hükümete yakın durursanız paraya para demezsiniz.
- 2. Esnaf.
- 3. Satış pazarlama elemanı
- İmamlık.
- Güvenlik elemanı
- 6. Konfeksiyoncu.
- 7. Şantiye şefi.
- 8. Servis şoförü
Halk Eğitim Merkezi lise diploması nasıl alınır?
Halk Eğitim Merkezi lise diploması nasıl alınır?
Diploması Müdürlüğümüzde olan öğrenciler, şahsen veya posta ile Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne bir dilekçe ile başvurmak suretiyle alabilirler. Şahsen başvurularda diplomayı öğrencinin yerine bir başkası alacaksa, alacak kişinin noterden vekil tayin edilmesi gerekmektedir.
Halk Eğitimden diploma nasıl alınır?
Halk Eğitimden diploma nasıl alınır?
Açık lise (AÖL) diplomaları Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri vasıtasıyla alınabiliyor. Dönem sonunda mezun olmuş durumda olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin diplomaları sınava girilmiş olan tarihten yaklaşık olarak 2-3 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilir.
Allahım ne iş yapabilirim?
8 Solucan Gübresi Üretim Tesisi Açmak Ne iş yapabilirim diyenlerin listelerine ekleyebileceği bir diğer iş, solucan gübresi üretim tesisi açmak.