Son Konular

Maçın İlk Golünde Babamın Gözleri

Credits
1.231.534
Maçın İlk Golünde Babamın Gözleri

Hatırlıyorum o günü, sanki dün gibi yakın,
Stadyumun gürültüsü, kalbimde bir yankı.
Yanımda babam, elinde tuttuğu biletin heyecanı,
İlk defa yan yana, bu maçın anılarını sakladık.

Yeşil çimlerde top, süzüldü bir o yana bir bu yana,
Tribünlerde coşku, kalbimde sevinç dolu.
Babamla birlikte, o anı paylaştık, her şey bir yana,
Gözlerinde gördüm, çocukluğunun masum dolu.

Maçın ilk golünde, sarıldık sıkıca,
Sanki zaman durmuştu, bizim için o an.
Babamın gözleri, sevgiyle dolu bakışta,
Kalbimde bir iz bıraktı, asla silinmeyen.

Gönlümde yer etti, o günün hatırası,
Babamla izlediğim ilk maç, bir daha yaşanmayacak.
Hatıralarımızda, bir gülümseme, o günün mirası,
Ve her golde, babamla yaşanan zamanın aşkı.

Göz Kamaştıran Yazın Altın Kıyıları

Zamanın Sessiz Tanıkları

Benzer Konular

Yeşil çimenlerin üstünde, ilk adımımı attım, Babam yanımda, elimi sımsıkı tutarken. Gözleri parlaktı, sevgi dolu gülümserken, Kalbimde bir heyecan, ilk maçın tatlı hatırası. Tribünlerde yankılanan sesler, coşkulu, Babamın yanında hissettim, neşenin doruğunu. Topun peşinden koştukça, düşlerimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Babamın takım elbisesi, dolabın bir köşesinde, Hatıralar yüklenmiş, bir kumaş parçası sadece. Her bir dikişinde, anılar saklı gizlice, Babamla geçen günler, sanki bu giyside. Takım elbisesi, yılların tanığı sessizce, Düğmelerine dokundukça, hislere dalıyorum derince. O eski günlerdeki tebessümü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Pedalların Ritmiyle Babamın İzinde O ilk sabahı hatırlıyorum, güneşin doğuşuyla, Babamın sesiyle uyanmıştım, hayal dolu düşlerimle. Elimi tutmuş, gözlerime bakıp gülümsemişti, “Hazır mısın?” diye sormuştu, yürek dolusu sevgiyle. O an başladı bisikletle hayatın melodisi, Babamın güçlü elleriyle...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
O gün, o an, sahada babamla, Yeşil çimenler ayaklarımızın altında, Topun sesi yankılanırken kulaklarda, Babam gülümsedi, "Gel oğlum, başla!" İlk pası attım, yüreğimde korku, Ama babamın gözleri hep umut dolu, Hayatın maçını oynadık beraber usulca, Her adımda, her nefeste bir hatıra. Gökyüzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Babamla geçirdim o unutulmaz günü, Gözlerinde sevgi, ellerinde umut dolu bir düğüm. Küçük bir sandal, gölün sessizliğiyle çevrili, Kalbimde bir heyecan, sanki dünya yeni kurulmuş gibi. Sabahın erken saatlerinde çıktık yola, Elinde eski bir kamış, ve ben yanımda. Babam anlattı, nasıl yakalanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.195
  2. Mesajlar

1. 1.678.902
  3. Kullanıcılar

1. 31.790
  4. Son üye

Geri