Modoratör
Yeni Üye
Magellon kimdir?
1480'de Portekiz'de dünyaya geldi. 1505'de ilk deniz yolculuğuna çıktı. 1520'de bugün kendi ismiyle anılan geçidi keşfetti. 1521'de Filipinler'de öldürüldü. Macellan ilk deniz yolculuğuna 1505 yılında, henüz 25 yaşındayken çıktı.
Orhan Turan Tüsiad nereli?
Orhan Turan Tüsiad nereli?
ORHAN TURAN'IN HAYAT HİKAYESİ 1960 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi İşletme bölümünde yaptı. 1981 yılında Enka Çelik adlı şirkette makine mühendisi olarak iş hayatına başladı.
Orhan Turan kimdir nerelidir?
Orhan Turan kimdir nerelidir?
Orhan Turan 1960 İstanbul doğumlu, evli ve 1 çocuğu vardır. İyi derecede İngilizce konuşabilen Orhan Turan, terazi burcudur. ODE Yalıtım'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Orhan Turan, 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi-Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi.
Dünya'nın etrafını dolaşan ilk insan kimdir?
Dünyanın Çevresini Dolaşan İlk İnsan Macellan.
Macellan kimdir neler yapmıştır?
Macellan kimdir neler yapmıştır?
Büyük Okyanus'a seferi esnasında okyanusu çok sakin gördüğü için "pasifik" (sakin) ismini veren, ayrıca Güney Amerika'da keşfettiği boğaza kendi ismi verilen Portekizli denizci Macellan, Büyük Okyanus'u aşan bir araştırma gezisi yapmış ilk insandır.
Orhan Turan hangi firmanın sahibi?
Orhan Turan hangi firmanın sahibi?
Orhan Turan, ODE Yalıtım'ın Yönetim Kurulu Başkanıdır. 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi-Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
Orhan Turan Kimdir Tüsiad?
18 yıldır TÜSİAD üyesi olan Orhan Turan, TÜSİAD'ın Yönetim kurullarında ve Denetleme Kurulu'nda görev aldı. Turan 29 Mart 2022 tarihinde düzenlenen TÜSİAD Genel Kurulu'nda TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı görevine seçildi. Evli ve bir çocuk babası olan Turan, iyi derecede İngilizce biliyor.
Orhan Turan nerede doğdu?
Orhan Turan nerede doğdu?
Orhan Turan biyografi Haberi Orhan Turan, Elazığ doğumlu. 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitiren Orhan Turan, ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı. 1982 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı'nı tamamlayan Orhan Turan, ENKA'da profesyonel iş hayatına başladı.
Dünyanın çevresinde dolaşarak yuvarlak olduğunu kim kanıtladı?
Dünyanın çevresinde dolaşarak yuvarlak olduğunu kim kanıtladı?
Dünyanın yuvarlak olduğunu fiilen ilk kanıtlayan kişi ise Macellan'dır.
Mehmet Turhan Orhan Kimdir?
Orhan Turan, ODE Yalıtım'ın Yönetim Kurulu Başkanıdır. 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi-Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisansını tamamlayan Orhan Turan, iş hayatı boyunca sivil toplum örgütlerinde görev almaya büyük önem verdi.