Son Konular

"Manastırın Ortasında Rumeli Türküsünde Hangi Söz Yok?"

Credits
1.238.246
manastirin-ortasinda-adli-rumeli-turkusunun-18795796_6744_amp.jpg

Manastırın Ortasında adlı Rumeli türküsünün sözlerinde hangi ifade geçmez?

Güven Bana yarışmasında bu soru merak edilenler arasında yerini aldı. Manastırın Ortasında adlı Rumeli türküsünün sözlerinde hangi ifade geçmez sorusunun cevabı merak konusu oldu. İşte detaylar!

Manastırın Ortasında adlı Rumeli türküsünün sözlerinde aşağıdaki seçeneklerden hangisi yer almaz?

A: Manastırın ortasında var bir çeşme

B: Manastırın ortasında var bir dere

C: Manastırın ortasında var bir pınar

D: Manastırın ortasında var bir havuz

Cevap: B

Güven Bana yarışması nasıl bir formata sahip?

Bu yarışmada kazanmak için sadece bilgi sahibi olmak yetmiyor, aynı zamanda güvenmeyi ve güven vermeyi de bilmek gerekiyor.

İki yarışmacı, daha önce hiç tanışmamış olsalar da stüdyoda büyük ödül için yarışıyorlar. Yarışmacıların aileleri de stüdyoda yer alıyor ve buradaki sınavları sadece bilgi seviyeleri değil, aynı zamanda güven seviyeleri de etkiliyor çünkü verdikleri cevaplarla ödül miktarı artıyor.

Yarışmanın başlangıcında yarışmacılar birbirlerine güvenlerini ifade ederek yola çıkıyorlar. Ancak sonrasında ne olacak? Para mı kazanacaklar, yoksa güven mi? Hırslarını kontrol edebilecekler mi?

Osman DEMİR - - Gündem

Osayi Samuel'in Beşiktaş Transferi ve Kazanacağı Ücret Açıklandı!

ABD Yüksek Mahkemesi, Texas'ta Reşitlik Kontrol Yasasını Onayladı

Benzer Konular

FIFA Dünya Kupası tarihinde hangi iki ülkenin A milli erkek futbol takımı üst üste ikişer kere şampiyon oldu sorusu, Güven Bana yarışmasında merak uyandıran sorular arasında yer aldı. Hangi iki ülkenin milli erkek futbol takımları bu başarıya ulaştı? İşte cevaplar! Brezilya ve Fransa milli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
"Kaçının 8 bacağı var?" sorusu, Güven Bana adlı yarışmada dikkat çeken konulardan biri haline geldi. Hangi canlının 8 bacağı olduğunu tahmin edebilir misiniz? İşte bu sorunun cevabı ve diğer ilginç detaylar! Hangi Canlının 8 Bacaklı Olduğunu Biliyor musunuz? A) Karınca B) Çekirge C)...
Cevaplar
1
Görüntüleme
3
"Hababam Sınıfı" Serisinde Paşa Nuri Hangi Dersin Öğretmenidir? "Hababam Sınıfı" adlı film serisinde Paşa Nuri hangi dersin öğretmenidir sorusu, izleyicilerin merak ettiği konulardan biri haline geldi. Bu efsanevi karakterin öğretmenlik yaptığı dersin cevabı nedir acaba? İşte tüm detaylar ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
FIFA Dünya Kupası tarihinde hangi iki ülkenin A milli erkek futbol takımı üst üste ikişer kere şampiyon oldu? sorusu, Güven Bana yarışmasının heyecan dolu anlarından biriydi. Hangi iki ülkenin A milli erkek futbol takımı bu başarıyı elde etti? İşte cevaplar! Brezilya ve Fransa milli takımları...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Hanımeli Kelimesi Nasıl Heceleyici TDK'da? Hanımeli kelimesi TDK kurallarına göre nasıl hecelenir sorusu, Güven Bana yarışmasında ilgi çeken konulardan biri haline geldi. Doğru heceleme nasıl olmalı? İşte cevapları! Hanımeli kelimesi TDK kurallarına göre "Ha-nım-el-i" şeklinde hecelenmelidir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.668
  3. Kullanıcılar

1. 31.841
  4. Son üye

Geri