Mangolia

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Mangolia Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için;
1 litre süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 kutu süt kreması (200 ml)
1 paket çikolata 80-100gr kadar
Her bardak için 6 bebe bisküvisi
Fındık kırığı

Mangolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle derin bir tencere içine 1 litre süt, 1 su bardağı un ve 1 su bardağı toz şeker koyun. Kıvam alana kadar yeterlice karıştırın.
Ardından tencereyi ocak üzerine alıp, koyu bir kıvam alana kadar daima karıştırarak, pişirin.
Muhallebi piştikten sonra ocak üzerinden alıp, 2-3 dakika orta ara karıştırarak, ılımaya bırakın.Daha sonra muhallebinin üzerine 1 paket vanilya ve 1 kutu süt kreması ekleyin.
Mikser yardımı ile 2-3 dakika kadar çırpın. Muhallebinin yarısını öteki bir kaba boşaltın ve içine çikolatayı ekleyin eriyene kadar karıştırın.
Diğer tarafta tatlınızı yapacağınız bardaklara evvel rondodan geçirdiğiniz bisküviden koyun.
Bisküvilerin üzerine 2-3 yemek kaşığı muhallebi koyun. Ben üzerine fındık koydum. İsteğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Mangolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Çikolatalı Mozaik Pasta

T

Bol Malzemos

  1. Konular

    1. 1.280.272
  2. Mesajlar

    1. 1.677.618
  3. Kullanıcılar

    1. 31.427
  4. Son üye

Geri
Üst Alt