Mantar Turşusu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Mantar Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo mantar (yafaklardan, daha lezzetli olur)
3 defne yaprağı
3 adet ufak sarımsak
3 adet kara biber
50 ml soğuk su
50 ml ayçiçek yağı
3 yemek kaşığı elma sirkesi (yoksa rastgele bir sirkeden olabilir)
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
Yarım yemek kaşığı biber karışımı

Mantar Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarları yeterlice yıkayıp tencereye alıyoruz.
Kalan materyalleri ekleyip yaklaşık 7-10 dakika pişiriyoruz.
Önceden hazırlamış olan bir pak kavanoza koyup kapağını kapatıyoruz.
Biraz soğumasını bekliyoruz.
Bir gece buzdolabında bekletiyoruz.Afiyet olsun
Mantar Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Mantar Çorbası

S

Muhteşem Yulaflı Bisküvi Pastası

  1. Konular

    1. 1.280.270
  2. Mesajlar

    1. 1.677.447
  3. Kullanıcılar

    1. 31.447
  4. Son üye

Geri
Üst Alt