haberci
Efsanevi Üye

Süper Lig ekibi Kayserispor, yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sonlandırdı ve Alman teknik adam Markus Gisdol ile prensip anlaşmasına vardı. Gisdol, son olarak Samsunspor'da görev yapmıştı ve bugün Kayseri'ye geldi. Kayserispor yönetimi tarafından çiçeklerle karşılanan Gisdol, yarın RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda düzenlenecek olan imza töreninde resmi sözleşmeyi imzalayacak. Taraftarlar da büyük ilgi gösterdiği Gisdol, "Bu sıcak karşılama beni gerçekten mutlu etti. Kayserispor için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.
Markus Gisdol'un Kayserispor ile prensip anlaşmasına varmasının ardından şehre gelen Alman teknik adam, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Kayseri'ye hava yolu ile gelen Gisdol, yarın stadyumda yapılacak olan imza töreninde resmi sözleşmeyi imzalayacak. Kendisine gösterilen ilgiden memnuniyet duyan Gisdol, "Buradaki enerji beni çok etkiledi. Umarım başarılı bir sezon bizi bekliyordur" şeklinde konuştu.
Kayserispor'un yeni teknik direktörü Markus Gisdol, şehre adım attığı ilk gün taraftarlar tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Alman teknik adam, yarın stadyumda gerçekleştirilecek imza töreninde resmi sözleşmeyi imzalayacak. Kayserispor camiası tarafından sevgiyle kucaklanan Gisdol, "Bu karşılama beni gerçekten mutlu etti. Umarım birlikte başarılı işlere imza atacağız" dedi.