Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌟 Burası Sadece Bir Forum Değil…

Birbirimizi dinlediğimiz, fikirlerimizi büyüttüğümüz bir alan. Her katkın, bir başkasına umut olabilir. Her yorum, yeni bir kapı aralayabilir.
Sen varsın diye burası daha canlı, daha güçlü. 💬✨ Katıl, paylaş, ilham ver. Çünkü bu yolculuk seninle güzel. 🚀

🎁

Birlikte Güçlüyüz 💪

Burada sadece bilgi değil, birlik paylaşıyoruz. Senin sesin bu topluluğun en değerli parçası. Katıl, katkı ver, birlikte büyüyelim! 🌱

🏞️

Sessiz Kalsan Bile Buradasın... 🌌

Bazen bir şey yazmazsın ama okursun, hissedersin. Ve bil ki, varlığın bile burada bir dengeyi tutar. Bu forum, seninle tamamlanıyor.

Harekete Geç! 🚀

Yeni konular aç, yorum yap, fikirlerini paylaş. Çünkü burası sadece bir platform değil; Senin sesinin yankı bulduğu bir alan. 🎯

Matematik ogretmenligi icin hangi universite?

SGK emekli maaslari ne kadar olacak?

Kizin cantasinda neler olmali?

Modoratör

New member
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Matematik öğretmenliği için hangi üniversite?

Matematik öğretmenliği, eğitim fakülteleri bünyesinde eğitim verir. Bu nedenle eğitim fakültesi olan üniversitelerde bu bölüm yer almaktadır. Bunlar arasında Uludağ Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi gibi devlet okulları yer alır.

En iyi okul öncesi öğretmenliği bölümü hangi üniversitede?

En iyi okul öncesi öğretmenliği bölümü hangi üniversitede?
Okul öncesi öğretmenliğinde Yıldız Teknik Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi.

Hangi öğretmenler kolay atanıyor?

Hangi öğretmenler kolay atanıyor?
EN ÇOK ATANAN ÖĞRETMENLİKLER HANGİLERİDİR?
- Sınıf öğretmenliği- 5838 atama.
- Özel eğitim öğretmenliği- 2211 atama.
- İngilizce öğretmenliği- 3470 atama.
- Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği- 3637 atama.
- İlköğretim matematik öğretmenliği- 3400 atama.
- Okul öncesi öğretmenliği- 3031 atama.
- Türkçe öğretmenliği- 2593 atama.

2022 öğretmen ataması olacak mı?

Meclis'te Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'le konuştum. Milli Eğitim Bakanı Özer, bu yıl için yapılacak öğretmen atamaları konusunda yaptığı açıklamaların geçerli olduğunu söyledi. Bu yıl öğretmen atamalarının yapılacağını açıkladı. Atanacak öğretmenleri 2022-2023 öğretim yılına yetiştireceklerini ifade etti.

Matematik bölümü hangi üniversitede okunmalı?

Matematik bölümü hangi üniversitede okunmalı?
En İyi Üniversiteler En İyi Bölümler
# | Matematik Bölümü En İyi Üniversiteler
1 | Koç Üniversitesi
2 | Boğaziçi Üniversitesi
3 | Orta Doğu Teknik Üniversitesi

P10 ne demek?

P10 ne demek?
KPSS P10 PUAN TÜRÜ Eğitim fakültelerinden mezun olan lisans mezunu adayların öğretmenlik tercihlerinde kullandıkları puan türüdür. GK + GY + Eğitim bilimleri bileşenleri ile hesaplanmaktadır. Bu puan türü 1 yıl süreyle geçerli olmaktadır.
Okul öncesi öğretmenliği nerede var?​
Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Bulunan Tüm Üniversiteler
- ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık)
- AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık)
- AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık)
- AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık)
- AKSARAY ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık)
- ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık)
- AMASYA ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık)

Okul öncesi öğretmenliği hangi fakülte?

Okul öncesi öğretmenliği hangi fakülte?
Okul öncesi öğretmenliği üniversitelerin eğitim fakültelerine bağlıdır. Üniversitelerdeki okul öncesi öğretmenliği bölümünde dört yıllık lisans eğitimi verilmektedir. Bu bölümde verilen dört yıllık eğitimin ardından ise üniversiteden "Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Diploması" ile mezun olunur.

2022 öğretmen atamaları kaç bin olur?

2022 öğretmen atamaları kaç bin olur?
Bin 755 kontenjan özel eğitim öğretmenliği, bin 302 kontenjan da okul öncesi öğretmenliğine ayrılırken; öğretmenlik için atamaya esas teşkil eden 110 alandan her biri için de kontenjan belirlenmişti. Atama takviminin ilerleyen haftalarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından detaylı olarak netleşmesi bekleniyor.

Matematik öğretmenliği için tercih edebileceğiniz üniversiteler arasında Uludağ Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi gibi devlet üniversiteleri bulunmaktadır. Bu üniversitelerin eğitim fakültelerinde matematik öğretmenliği bölümü bulunmaktadır.

Okul öncesi öğretmenliği bölümünde tercih edebileceğiniz en iyi üniversiteler arasında Yıldız Teknik Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi gibi seçenekler bulunmaktadır.

Öğretmen atamalarında en çok atanma olan öğretmenlikler arasında sınıf öğretmenliği, özel eğitim öğretmenliği, İngilizce öğretmenliği, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği, ilköğretim matematik öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği ve Türkçe öğretmenliği bulunmaktadır.

2022 Öğretmen atamalarının yapılacağı belirtilmiştir. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yıl öğretmen atamalarının gerçekleşeceğini ve atanacak öğretmenlerin 2022-2023 öğretim yılına yetiştirileceğini ifade etmiştir.

Matematik bölümünü okumak istiyorsanız Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi gibi üniversitelerdeki matematik bölümleri tercih edilebilir.

Okul öncesi öğretmenliği bölümüne başvurmak istiyorsanız Adıyaman Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Amasya Üniversitesi gibi üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği programlarına göz atabilirsiniz.

Okul öncesi öğretmenliği eğitimi, üniversitelerin eğitim fakültelerine bağlıdır. Bu bölümde dört yıllık lisans eğitimi verilir ve mezuniyet sonrasında "Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Diploması" alınır.

2022 öğretmen atamalarında bin 755 kontenjan özel eğitim öğretmenliğine, bin 302 kontenjan ise okul öncesi öğretmenliğine ayrılmıştır. Atama takvimi ile ilgili detaylı bilgilerin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilerleyen haftalarda netleştirilmesi beklenmektedir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri