Son Konular

Mehmet Ali Doğan

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Ülke
Türkiye

Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden mezun oldu. 1995 – 2001 yılları arasında Ankara Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde güzel sanatlar fakültelerine yönelik desen, çocuk ve hobi gruplarına sanatsal eğitim verdi. Ankara Anatolia Gösteri Merkezi' nde dış cephe duvar resmi çalışması yapan Doğan, halen çalışmalarını kendi atölyesinde serbest olarak sürdürmektedir.
Yurt içinde sekiz kişisel sergi açan, birçok karma sergiye katılan sanatçının, bazı kamu kuruluşlarında ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.
1996 Anıtkabir Derneği Türk Bağımsızlık Savaşı ve Cumhuriyet Yarışması'nda Mansiyon, Kültür Bakanlığı 1. Şefik Bursalı Resim Yarışması'nda Başarı Ödülü, 6. Şefik Bursalı Resim Yarışması'nda ise Jüri Özel Ödülü aldı.

Mahmut Gökgöz

Mark Dacascos

Benzer Konular

• Soru Soru
Mehmet Ali Paşa Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Mehmet Ali Paşa, 4 Mart 1769 tarihinde bugünkü Kavala, Yunanistan bölgesinde dünyaya gelmiştir. Fakir bir ailenin çocuğu olarak doğan Mehmet Ali, genç yaşta ticaretle uğraşarak ailesine destek olmuştur. Eğitimine fazla zaman ayıramasa da, pratik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru Soru
Mehmet Ali Şahin Kimdir? Hayatı ve Siyasi Kariyeri Mehmet Ali Şahin, Türkiye'nin siyasi arenasında önemli bir yer edinmiş deneyimli bir siyasetçidir. 16 Eylül 1950 tarihinde, Karabük’ün Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyünde doğan Şahin, eğitim hayatına burada başlamış ve Türkiye'nin çeşitli...
Cevaplar
1
Görüntüleme
15
  • Soru Soru
Demirtaş Mehmet Ali Şahin, Türkiye'nin siyasi arenasında önemli bir isim olarak tanınmaktadır. 16 Eylül 1950 tarihinde Karabük'ün Ovacık ilçesinde doğan Şahin, Türk siyasetinde uzun yıllar boyunca aktif bir rol oynamıştır. Eğitim Hayatı: Demirtaş Mehmet Ali Şahin, ilk ve orta öğrenimini...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Mehmet Ali Çetinkaya, Türkiye'nin önemli isimlerinden biri olarak tanınmaktadır. Hayatı boyunca birçok alanda kendini göstermiş ve iz bırakmıştır. İşte Mehmet Ali Çetinkaya'nın hayatına dair detaylar: Erken Yaşam ve Eğitim Mehmet Ali Çetinkaya, doğum tarihi ve yeri hakkında detaylı bilgi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
  • Soru Soru
Mehmet Ali Aybar Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Mehmet Ali Aybar, 5 Ekim 1908 tarihinde İstanbul'da doğdu. Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerinde büyüyen Aybar, eğitimine Galatasaray Lisesi'nde başladı. Bu prestijli okuldan mezun olduktan sonra, hukuk eğitimi almak üzere Paris'e gitti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.819
  3. Kullanıcılar

1. 31.781
  4. Son üye

Geri