Son Konular

Mersin Buyuksehir Belediyesi ucretsiz dershane nerede?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
5.751
Meslek
Webmaster

Mersin Büyükşehir Belediyesi ücretsiz dershane nerede?

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri'ne bir yenisini daha ekledi. Toroslar ilçesi Turgut Türkalp Mahallesi'nde yeni açılan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi'nde öğrenciler, Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS) hazırlanıyor.

Mersin Belediye Kursları nerede?

Halk Oyunları Kursu (Her Pazartesi Saat 14:00-15:00 arası Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi Yanı Anfi Tiyatroda Yapılacaktır.)
Mersin Belediye otobüsü kimlere ücretsiz?
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tüm Mersin genelinde belediye otobüslerinin sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Sağlık çalışanları, kurum kimliklerini göstererek bütün belediye otobüs hatlarını ücretsiz olarak kullanabilecekler.
Mersin Büyükşehir Halk kart hangi marketlerde geçerli?
AKDENİZ

Mersin Mezitli Halk Eğitim Merkezinde hangi kurslar var?

Mersin Mezitli Halk Eğitim Merkezi Kursları

Mersin Yenişehir Halk Eğitim Merkezinde hangi kurslar var?

Mersin Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Kursları
Mersin Halk Eğitim Merkezi'nde hangi kurslar var?
MERSİN HALK EĞİTİM KURSLARI
Belediye otobüsü kaç TL mersin?
Mersin Büyükşehir Belediye Ulaşım A.Ş.'de art arda gelen zamların ardından Büyükşehir Belediyesi otobüs ücretlerini artırdı. Otobüslerde 2 lira 60 kuruş olan fiyatlar 3 lira 20 kuruşa yükseltildi. Öğrenci ücretleri ise 1 TL olarak kaldı.
Gökayaz'a göre uygulamayla yerel esnafa avantaj sağlamak da hedefleniyor. Halk Kart uygulaması il genelinde isteyen her bakkal ve market için geçerli.
Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2021 yılı Aralık ayı olağanüstü birleşiminde alt limitin 150, üst limitin ise 270 lira olarak belirlendiğini duyurduğu Halk Kart'ın 2022 yılına ait ilk tutarları hesaplara aktarıldı.
Mezitli Halk Eğitim kaçta açılıyor?
Halk Eğitimi Merkezleri hafta içi her gün sabah 08:30'da çalışmaya başlar, akşam 17:30'a kadar çalışmaya devam eder. Halk Eğitim Merkezleri'nin hafta sonu kayıt büroları kapalıdır ancak kurslar açıktır.
Mersin Yenişehir Halk Eğitim Merkezinde hangi kurslar var 2022?
Mersin Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Kursları

Mersin Yenişehir Halk eğitim Merkezinde hangi kurslar var 2021?

Aşçılık Kursu.

Mersin Mezitli Halk eğitim Merkezinde hangi kurslar var?

Kurek mahkumu ne oluyor?

Juno Jupiter kavusumu nedir?

1. Konular

1. 1.282.557
  2. Mesajlar

1. 1.682.928
  3. Kullanıcılar

1. 32.097
  4. Son üye

Geri
Üst Alt