<
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Meslek
- Webmaster
Mesleki hizmet ne demek?
Vatandaşlara hizmet sağlayan her meslek grubu hizmet sektörü kategorisinde yer alır. Müdürler, bakanlıkta çalışan memurlar, nüfus müdürlüğünde çalışan memurlar, çöpçü, doktor, öğretmen, asker, hakim, savcı, polis, psikolog, sosyolog, hemşire gibi birçok meslek hizmet sektörüne girer.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının görevi nedir?
Yerleşmeye, çevreye ve yapılaşmaya dair imar, çevre, yapı ve yapım mevzuatını hazırlamak, uygulamaları izlemek ve denetlemek, Bakanlığın görev alanı ile ilgili mesleki hizmetlerin norm ve standartlarını hazırlamak, geliştirmek, uygulanmasını sağlamak ve ilgililerin kayıtlarını tutmak.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nedir?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; yerleşmeye, çevreye ve yapılaşmaya dair mevzuatı hazırlamak, kentsel dönüşüm çalışmalarını yürütmek, uygulamaları denetlemek, mesleki hizmetlerin gelişmesini sağlamak, çevre kirliliğini önlemek ve çevremizin ve doğanın korunmasını sağlamak üzere yapılandırılmıştır.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Genel Müdürü kim?
Mesleki Yardım nedir?
Meslekî rehberlik, bireyi kendi ilgi ve yeteneği ile meslekler hakkında bilgi sahibi yaparak kendine uygun bir mesleği seçip bu alanda ilerlemesine yardım etme sürecidir. Bu süreç, bireyin geleceğini planlamasına ve bir iş bulması konusunda doğru karar almasına yardım etmek bakımından önemlidir (MEB, 2013).
Milli Eğitim Bakanlığının görev ve sorumlulukları nelerdir?
Eğitim ve Öğretim kurumlarının denetlenmesi ve takibinden sorumludur. Yükseköğretim öğrencilerinin maddi olarak ihtiyaçlarının karşılamak ve beslenmelerini karşılamak da MEB'in görevleri arasında yer alır. Okullardaki beden eğitimi, spor ve izcilik eğitimi ile ilgili hizmetleri yürütmek.
Çevre kirliliği ile kim ilgilenir?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çevresel konular ve Kentsel Dönüşüm hakkında bilgi ve şikayette bulunmak için faaliyete geçirdiği ALO 181 hattına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. 7/24 hizmet vermesi ve en geç 15 günlük yasal sürede vatandaşa yaptıkları aramalarla ilgili sonucu ileten merkez, bu anlamda Türkiye'de bir …
Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğünün görev ve yetkileri nelerdir?
a) Yerleşmeye, çevreye ve yapılaşmaya dair imar, çevre, yapı ve yapım mevzuatını hazırlamak, uygulamaları izlemek ve denetlemek, Bakanlığın görev alanı ile ilgili mesleki hizmetlerin norm ve standartlarını hazırlamak, geliştirmek, uygulanmasını sağlamak ve ilgililerin kayıtlarını tutmak.
Sosyal Hizmetler Bölümü Mezunu İş Olanakları Nelerdir?