Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

MHP, emekli ve kamu çalışanları için refah payı istedi

Tekirdağ'da sağanak: Yollar göl oldu

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
MHP, emekli ve kamu çalışanları için refah payı istedi

Bugün bütçe görüşmeleri kapsamında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçesi görüşülüyorken, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı tarafından işçi, emekli ve memurların maaş zamlarına ek talepleri gündeme getirdi.

69133e97c8354174__w1200xh675.jpg

69130359023f0437.jpg

Ocak ayında işçilere verilecek asgari ücret, SSK ve Bağ-Kur emeklilerin maaşı ile memur ve memur emeklilerinin maaşına verilecek zam oranı hakkında, MHP'den bir öneri geldi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçesi üzerinde gruplar adına görüşmeler tamamlandı.

"BÜTÇE İMKANLARI ÇERÇEVESİNDE İLAVE REFAH PAYI VERİLMESİ UYGUN"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı,"MHP, emekli ve kamu çalışanlarının aylıklarına ocak ayında yapılacak artışta bütçe imkanları çerçevesinde ilave refah payı verilmesinin uygun olacağı görüşündedir."açıklamasında bulundu.

MHP KÖKLÜ BİR REFORM YAPILMASI GÖRÜŞÜNDE

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı,"MHP, iş gücü piyasası ve çalışma hayatıyla ilgili köklü bir reform yapılması görüşündedir."diyerek şu ifadeleri kullandı:

İLAVE REFAH PAYI TALEBİ

Tekirdağ'da sağanak: Yollar göl oldu

1. Konular

1. 1.284.191
  2. Mesajlar

1. 1.687.383
  3. Kullanıcılar

1. 32.600
  4. Son üye

Geri
Üst Alt