Mor ve Otesi ne zaman unlu oldu?

Sogan Kitiri nasil yapilir?

Kara sinekler neden insanlari rahatsiz eder?

<

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Mor ve Ötesi ne zaman ünlü oldu?

Mor ve Ötesi, Ocak 1995'te Harun Tekin (vokal & gitar), Alper Tekin (bas), Derin Esmer (vokal & gitar) ve Kerem Kabadayı (davul) tarafından İstanbul'da kurulan Türk alternatif rock müzik grubu….
Mor ve Ötesi
Etkin yıllar | 1995-günümüz

Tarkan'ın ilk albümünün adı nedir?

Tarkan'ın ilk albümünün adı nedir?
Tarkan, 1992'nin son aylarında ilk stüdyo albümü Yine Sensiz'i piyasaya sürdü ve albümdeki "Kıl Oldum" şarkısıyla çıkış yaptı. 1994'te yayımladığı ikinci stüdyo albümü Aacayipsin ve 1998'de yayımladığı üçüncü stüdyo albümü Ölürüm Sana ile ticari başarı yakaladı.

Kenan Doğulu kaç şarkısı var?

Kenan Doğulu kaç şarkısı var?
Türk pop müziği sanatçısı Kenan Doğulu'nun diskografisi; dokuz stüdyo albümü, bir derleme albüm, dört remix albüm, bir ortak albüm, bir extended play (EP) ve dört single'dan oluşur.

Sertap Erener kaç albümü var?

Türk şarkıcı Sertab Erener, günümüze kadar dokuz stüdyo albümü kaydetti ve çeşitli sanatçılar ile iş birliği projelerinde yer aldı.

Mor ve Ötesi Dünya Yalan Söylüyor ne zaman çıktı?

Mor ve Ötesi Dünya Yalan Söylüyor ne zaman çıktı?
2004Dünya Yalan Söylüyor / Çıkış tarihi

Tarkan annesi kimdir?

Tarkan annesi kimdir?
Neşe TevetoğluTarkan / Annesi

Tarkan'ın ilk şarkısı nedir?

Kıl Oldum ya da Kıl Oldum Abi Tarkan'ın 1992 çıkışlı Yine Sensiz adlı profesyonel albümünden çıkan ilk şarkıdır. Şarkı Tarkan'ın ilk çıkış şarkısıdır.

Kenan Doğulu kimin oğlu?

Kenan Doğulu kimin oğlu?
Serpil DoğuluYurdaer DoğuluKenan Doğulu/Ebeveynleri

Beren Saat kimlerle aşk yaşadı?

Beren Saat kimlerle aşk yaşadı?
Beren Saat'in şimdiye kadar kamuoyundan saklamadığı tek aşkı Bülent İnal ile yaşadığıydı. Güzel oyuncu daha sonraki aşklarının asine İnal ile el ele objektiflere gülümsemekten çekinmemişti. Saat'in sır gibi sakladığı aşkı ise Levent Semerci ile yaşadığı oldu.

Sertap Erener ilk albümü ne zaman çıktı?

10 Temmuz 1992Sakin Ol! / Çıkış tarihi

Nizamettin Erener kim?

Nizamettin Erener kim?
Sanatçı Sertab Erener ve reklamcı Serdar Erener'in babası Nizamettin Erener, tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayatını kaybetti. Sezen Aksu'nun bir dönem vokalistliğinide yapmış olan ünlü sanatçı Sertab Erener 04 Aralık 1964 yılında dünyaya gelmiştir.

Dünya Yalan Söylüyor ne zaman çıktı?

Dünya Yalan Söylüyor ne zaman çıktı?

<
Mor ve Ötesi, 1995 yılında kurulmuş Türk alternatif rock müzik grubudur. Grup, Harun Tekin (vokal & gitar), Alper Tekin (bas), Derin Esmer (vokal & gitar) ve Kerem Kabadayı (davul) tarafından İstanbul'da oluşturulmuştur. Mor ve Ötesi, Türk rock müzik sahnesinde önemli bir yere sahiptir ve etkinliklerini 1995 yılından günümüze başarıyla sürdürmektedir.

Mor ve Ötesi'nin "Dünya Yalan Söylüyor" adlı albümü ise 2004 yılında çıkmıştır.

Tarkan ise 1992 yılında ilk stüdyo albümü olan "Yine Sensiz" ile müzik piyasasına adım atmıştır. Bu albümdeki "Kıl Oldum" şarkısı ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Tarkan'ın müzik kariyeri Aacayipsin ve Ölürüm Sana gibi sırasıyla ikinci ve üçüncü stüdyo albümleri ile büyük ticari başarı elde etmiştir.

Kenan Doğulu'nun diskografisinde ise dokuz stüdyo albümü, bir derleme albüm, dört remix albüm, bir ortak albüm, bir extended play (EP) ve dört single bulunmaktadır.

Sertap Erener ise kariyeri boyunca dokuz stüdyo albümü kaydetmiş ve çeşitli sanatçılarla iş birlikleri yapmıştır.

Nizamettin Erener ise ünlü sanatçı Sertab Erener ve reklamcı Serdar Erener'in babasıdır. Sanat camiasında önemli bir yer edinmiş olan Nizamettin Erener, 85 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiştir.

Sogan Kitiri nasil yapilir?

Kara sinekler neden insanlari rahatsiz eder?

Geri
Üst Alt