Modoratör
Tanınmış Üye
Mor ve sarı renge hangi renk uyar?
Mor, ikincil renklerden biridir. Kırmızı ve mavinin karışımı ile oluşan renklerden biri olan mor renk; bordo, mürdüm, lila gibi farklı tonlara sahiptir. Mor ile uyumlu renkler ise gri, beyaz, lila, sarı ve kahverengidir. Mor rengin anlamına bakıldığında asalet ve zenginlik olduğu görülür.Mora ne yakışır?
Mora ne yakışır?Mor Renge Hangi Renk Yakışır? Mor ile uyumlu renkler oldukça fazladır. Mora en çok yakıştığını düşündüğümüz renkler; mor ve sarı uyum, mor ve beyaz uyumu, mor ve mavi uyumu, mor ve gri uyumu, mor ve pembe uyumu gibi bir çok renk mor rengine uymaktadır.
Mor ile hangi renk gider?
Mor ile hangi renk gider?Morla kombin renkler içinde en sık kullanılan renkler beyaz, sarı, krem rengi, bej rengi, siyah, mürdüm rengi, lila rengi, kemik rengi, siyah gelmektedir.
Sarı ve turuncu uyar mı?
Özellikle son senelerde sarının pastel tonlarının yükselmesi turuncunun kullanımını oldukça azaltmışa benziyor. Yine de turuncu ile kombin yapmak isteyenler mavi, lila, mor, beyaz ve siyah renklerini gönül rahatlığı ile kullanabilirler.Sarı tuniğin altına hangi renk pantolon gider?
Sarı tuniğin altına hangi renk pantolon gider?Sarı renk kombinlerde takı tercihiniz ise; turkuaz, mavi, turuncu gibi canlı renkler olabilir. Sarı renkli tunikler; Sarı renkli tuniklerinizi kot jeanlerinizle kullanın. Uzun sarı renkli tuniğinizi özellikle mavi jean ile birlikte kullanmanızı öneririz.
Lila rengi nasıl kombinlenir?
Lila rengi nasıl kombinlenir?Lila Rengi İle Uyumlu Renkler
- Mor.
- Siyah.
- Yeşil.
- Beyaz.
- Mürdüm.
- Taba.
- Bordo.
- Sarı
Turuncu hangi renk ile uyumludur?
Yine de turuncu ile kombin yapmak isteyenler mavi, lila, mor, beyaz ve siyah renklerini gönül rahatlığı ile kullanabilirler.Turuncu rengine hangi renk uyar?
Turuncu rengine hangi renk uyar?Turuncu İle Uyumlu Renkler
- Siyah.
- Beyaz.
- Gri.
- Mavi.
- Bej rengi.
- Ekru renk.
- Sarı
- Vizon rengi.