Son Konular

Motosikletli Polis, Kilis'te Geç Kalmış Öğrenciye Sınav Yetiştirdi

Credits
1.229.824
white.jpg

Kilis'te, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) yetişme sorunu yaşayan bir öğrenci, beklenmedik bir yardım meleğiyle karşılaştı. Kilis İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, sınava geç kalmak üzere olan öğrenci, motosikletli bir trafik polisinden yardım istedi. Hızla harekete geçen polis ekibi, öğrenciyi motosikletle Kilis 7 Aralık Üniversitesi sınav merkezine zamanında yetiştirdi. Bu güzel yardım karşısında öğrenci, polis ekibine minnettarlığını dile getirdi.

Trabzon'da Balık Fiyatları Düşüyor, Esnaf Seviniyor

Ukrayna Genelkurmay Başkanı: Savunmanın Ötesinde Hareket Edeceğiz

Benzer Konular

Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınav günü kimliğini evde unutan bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmek için polis yardımını aldı. Ali Akkanat Kampüsü'nde sınava girecek olan bir öğrenci, kimliğini almayı unuttuğunu fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Sivas'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek bir aday, evde kimliğini unutunca sınav heyecanıyla baş başa kaldı. Neyse ki, bir trafik polisi yetişmesi gereken bu öğrenciye yardım etti ve sınavın başlamasına az bir zaman kala onu sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacağı sınav merkezine yetişmekte zorlanan bir öğrenci, motosikletli bir polis tarafından hızlıca taşındı. YKS'nin ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi'ne gireceği okula geç kaldığını fark eden öğrenci, acil bir çözüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Bodrum'un Gündoğan Mahallesi'nde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) zorlu ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) yetişme kabusu yaşayan bir öğrenci, beklenmedik bir kahramanın yardımıyla sınav stresinden kurtuldu. Sınav için hazırlıklı bir şekilde evden çıkan C.K, Çırkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek adaylar, heyecanla sınav merkezlerine koşarken, bazıları ise geç kalmaları veya kimlik unutmaları nedeniyle endişeleniyordu. TYT bugün Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.485
  3. Kullanıcılar

1. 31.756
  4. Son üye

Geri