Son Konular

Motosikletli Polisler Sınavı Kaçıran Öğrencilere Destek Verdi

Credits
1.229.824
white.jpg

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrenciler için beklenmedik bir yardım geldi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri, sınava yetişmekte zorlanan adayları desteklemek amacıyla harekete geçti.

ÖSYM tarafından düzenlenen YKS'nin ilk oturumu TYT'ye girecek adaylar, sınav öncesinde belge kontrolleri ve diğer hazırlıklar için salona alındı. Ancak geç kalan ve geçici kimlik belgesi almak için sıra bekleyen öğrencilere Motosikletli Polis Timleri yardım elini uzattı.

Ekipler, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nden belgelerini almak üzere gelen adaylara destek olmak için önlemler aldı. Araçları olmayan öğrenciler ise polis ekipleri eşliğinde sınava girecekleri okullara zamanında ulaştırıldı. Bu anlamlı yardım, adayların sınav stresini bir nebze olsun hafifletti. Herkes için başarıya giden yolda destek hep var!

Eğirdir Gölü'nde Çevre Krizi: Kuraklık ve Kirlilik Tehlikesi!

Benzer Konular

Afyonkarahisar'da Bugün Gerçekleşen YKS Sınavında Polis Ekiplerinden Büyük Yardım! Afyonkarahisar'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sabahında, kimliğini unutan veya sınav merkezini karıştıran adaylar için polis ekipleri harekete geçti. Motosikletli polis timleri, adayları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Kütahya'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu öncesinde kimlik kaybı yaşayan öğrenciler, sınava yetişme endişesiyle karşı karşıya kaldı. Ancak polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde öğrenciler sınav salonuna zamanında ulaşabildi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Mamak ilçesinde bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) son dakikada yetişmek için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu ve motosikletli polislerden yardım aldı. Sabahın erken saatlerinde sınava gireceği okula yetişmek için telaşlanan öğrenci, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Afyonkarahisar'da polis ekipleri, sınava yetişmek için geçici kimlik belgesi almak üzere Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne gelen öğrencilere destek oldu. Öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sınav salonuna alınmadan önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacağı sınav merkezine yetişmekte zorlanan bir öğrenci, motosikletli bir polis tarafından hızlıca taşındı. YKS'nin ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi'ne gireceği okula geç kaldığını fark eden öğrenci, acil bir çözüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.502
  3. Kullanıcılar

1. 31.757
  4. Son üye

Geri