Son Konular

Polisler, Kimlik Kaybeden Öğrencilere Sınavda Destek Verdi

Credits
1.230.245
white.jpg

Kütahya'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu öncesinde kimlik kaybı yaşayan öğrenciler, sınava yetişme endişesiyle karşı karşıya kaldı. Ancak polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde öğrenciler sınav salonuna zamanında ulaşabildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Temel Yeterlilik Testi (TYT) için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi'ne gelen 5 öğrenci, sınav öncesinde kimlik belgelerini kaybettiklerini fark etti. Durumu hemen görevlilere ileten öğrencilere, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli Şahin Timleri yardım etti.

Polis ekipleri, öğrencileri hızla Kütahya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne götürerek geçici kimlik belgesi çıkarmalarını sağladı. Bir öğrenci ise sınava yetişme endişesiyle motosikletli polis ekibi tarafından sınav merkezine ulaştırıldı ve sınavın başlamasına dakikalar kala öğrencinin salona girişi sağlandı.

Polisin zamanla yarıştığı bu örnek müdahalesi, öğrenciler ve aileleri tarafından büyük takdir topladı. - KÜTAHYA

Kırşehir'de Kaçak Hükümlü Polis Tarafından Ele Geçirildi

Gön Han'ın Restorasyonu Hızla İlerliyor

Benzer Konular

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrenciler için beklenmedik bir yardım geldi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri, sınava yetişmekte zorlanan adayları desteklemek amacıyla harekete geçti. ÖSYM tarafından düzenlenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Afyonkarahisar'da Bugün Gerçekleşen YKS Sınavında Polis Ekiplerinden Büyük Yardım! Afyonkarahisar'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sabahında, kimliğini unutan veya sınav merkezini karıştıran adaylar için polis ekipleri harekete geçti. Motosikletli polis timleri, adayları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Ağrı'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci aşaması olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan adaylar, polis ekipleri tarafından desteklendi ve sınava zamanında ulaştırıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus ekipleri, sınav sabahı kimlik veya sınav giriş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Afyonkarahisar'da polis ekipleri, sınava yetişmek için geçici kimlik belgesi almak üzere Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne gelen öğrencilere destek oldu. Öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sınav salonuna alınmadan önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
Bodrum'un Gündoğan Mahallesi'nde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) zorlu ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) yetişme kabusu yaşayan bir öğrenci, beklenmedik bir kahramanın yardımıyla sınav stresinden kurtuldu. Sınav için hazırlıklı bir şekilde evden çıkan C.K, Çırkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.632
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri